nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

El PSM-IV-ExM, a debat amb els ciutadans

Barceló critica el “cara a cara” d'Antich i Bauzá, perquè és excloent, gens plural i bipartidista

Els candidats de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa van organitzar ahir un "cara a cara" amb la ciutadania, amb la presència de Biel Barceló, Fina Santiago i Antoni Verger (candidats al Parlament i a l'Ajuntament de Palma).

Els candidats varen respondre les preguntes que els plantejaren els ciutadans. L'acte va tenir lloc al ficus centenari dels jardins de la Misericòrdia, a Palma, i hi varen participar un centenar de ciutadans, que hi havien estat convocats principalment a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.).

Biel Barceló va explicar que "davant el cara a cara descafeïnat, excloent i gens plural que els candidats Antich i Bauzá protagonitzaran avui, nosaltres hem volgut fer el vertader cara a cara, que és donant la cara davant els ciutadans, debatent directament amb ells, sense filtres i sense exclusions". Barceló va assenyalar que l'acte és una demostració de l'aposta de la coalició PSM-IV-ExM per la democràcia participativa i per la transparència.

Les preguntes dels ciutadans van versar sobre temes molt diversos: escoletes d'infants, energies nuclears, via connectora, preservació del patrimoni cultural i natural, preocupació per la situació econòmica, i les solucions per reactivar l'economia i crear ocupació, problemes de finançament, immigració, serveis socials i participació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris