algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

“Pagarem al dia el lloguer dels locals de gent gran”

La candidata del PP al Consell, Maria Salom, es compromet

La candidata del Partit Popular al Consell de Mallorca, Maria Salom, es comprometé ahir a pagar al dia els lloguers dels locals d'associacions de la tercera edat, després de criticar que el Consell es demora deu mesos a l'hora d'abonar-ne la renda. "La gent gran es mereix tenir el local obert i en condicions", explicà.

En un acte electoral que va tenir lloc davant un miler d'assistents en un restaurant d'Algaida, i en companyia del president del PP, José Ramon Bauzá, Salom considerà que ja n'hi ha prou de ser estrets i lamentà que hi hagi llocs de trobada de les persones d'edat a la Part Forana que han de tancar per falta de fons. "No és just: jo pagaré al dia quan sigui presidenta del Consell", manifestà.

En la seva intervenció, Salom assegurà que a Mallorca "estam molt pitjor que fa quatre anys". Així, asseverà que "han pujat el llum i la hipoteca i tot s'ha encarit, el PSOE ha congelat les pensions i el nostre poder adquisitiu ha baixat".
Així mateix, afirmà que, mentre que en la legislatura anterior "el PP va construir 1.400 places de residències per a gent gran, Armengol no n'ha construïda cap ni una".

En clau estatal, declarà que, quan el president del PP, Mariano Rajoy, governi Espanya, les pensions "tornaran a pujar".
Per la seva banda, el president del partit i candidat a la presidència de la Comunitat, José Ramón Bauzá, emfasitzà que "avui fa un any de l'inici de la pitjor retallada social de la història d'Espanya", amb la baixada de la pensió per a 6,3 milions de retirats i del salari per a 3 milions de funcionaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris