algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

UGT denuncia que Son Espases no té aparcaments d'ambulàncies

La secció sindical d'UGT en Serveis Soci Sanitaris Generals (SSG Ambulàncies) ha denunciat avui que l'Hospital Son Espases no compta amb aparcaments habilitats per a les ambulàncies en les seves diferents entrades, ja sigui urgències o consultes.

Els representants sindicals d'aquesta empresa adjudicatària del transport sanitari programat de l'IB-Salut, ha criticat que en mancar d'aparcaments específics per a les ambulància, el centre hospitalari no garanteix la intimitat dels pacients traslladats en ambulàncies, segons denúncia UGT en un comunicat.

El president del Comitè de Salut Laboral de SSG Ambulàncies, Bartolomé Tugores, ha explicat que a l'entrada als mòduls de consultes i tractaments, els conductors es veuen obligats a estacionar les ambulàncies en un dels dos carrils destinats a la circulació, el que provoca que obstaculitzin el tràfic i genera el risc "d'algun accident" en baixar els pacients.

Segons Tugores, les ambulàncies han d'ocupar les voreres en l'entrada per a la recollida de pacients ingressats. "Maniobram als passos de vianants i compartim espai amb l'entrada de mercaderies", critica.

"En moltes ocasions, es viola la intimitat dels pacients que traslladam perquè de vegades van seminus i són vistos en aquesta situació pels usuaris dels autobusos", ha manifestat.

Tugores ha insistit que les ambulàncies constitueixen un servei tan essencial en un centre sanitari que ha de tenir el seu propi espai.

SSG Ambulàncies d'UGT denúncia que no s'hagi previst en la construcció de l'hospital que Son Espases compti amb una zona específica per a la recollida i lliurament de pacients que arriben en ambulància.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IEC, fa mes de 10 anys

qui cony escriu les notícies? El verb denunciar és: jo denuncii/ tu denuncies/ ell denuncia/ nos. denunciam/ vos. denunciau/ ells denuncien. HI VEIS QUALQUE ACCENT!????

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris