algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Cayo Lara participa avui en el míting central d'EU

Esquerra Unida porta a terme a Palma l'acte més multitudinari de tota la campanya, amb la presència dels candidats municipals, insulars i autonòmics

54112

El coordinador federal d'Izquierda Unida en una visita anterior a Palma.

N. RINCON

Esquerra Unida (EU) du a terme avui el míting central de campanya amb la presència del coordinador federal d'Izquierda Unida, Cayo Lara. Al saló d'actes de l'ONCE de Palma, a les set i mitja de l'horabaixa, hi és també prevista l'assistència dels candidats municipals, insulars i autonòmics de la formació.

PSIB-PSOE
Palma
A les 11.15 hores, el candidat a la presidència del Govern, Francesc Antich, visita la Unitat Bàsica de Salut del Molinar i, a les 20 h, es reuneix amb la Federació de cases regionals. Ja a les 17.30, la candidata al Consell, Francina Armengol, presentarà a can Weyler les propostes dels socialistes per a nou model productiu i turístic a Mallorca.

PP
Marratxí
A les 11.30 hores, el candidat al Govern, José Ramón Bauzá, presentarà el programa de Serveis Socials al centre residencial de la gent gran, a Can Carbonell.

Palma
A les 19.45 h, el candidat a l'Executiu José Ramón Bauzá; la candidata al Consell, Maria Salom, i l'aspirant a batle de Palma, Mateu Isern, participaran en un míting a la plaça de Can Pastilla.

ERC
Palma
A les onze del matí , l'aspirant a la batlia de Cort, Fanny Marí i el candidat al Parlament, Joan Lladó, expliquen a Cala Estància el seu pla per reformar el projecte de reconversió de la Platja de Palma.

Convergència per les Illes
Palma
A les 10.30 h, el candidat al Consell de Mallorca, Miquel Munar, exposen al moll Vell la proposta de projecte de reordenació urbana del moll Vell de Ciutat.

PSM-IV-ExM
Palma
Els candidats a la batlia, Antoni Verger i Marisol Fernández, seran a partir de les 12.00 hores a l'edifici Ramon Llull de la UIB per mobilitzar l'electorat més jove. A les 20.30 h, els candidats Biel Barceló i Antoni Verger participen en un acte electoral amb els veïns de Son Sardina.

Lliga Regionalista
Palma
A les 17.30 hores, el candidat de la Lliga Regionalista,Jaume Font, presentarà les propostes econòmiques de la formació a la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris