algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Bauzá no especifica d'on traurà ingressos si retalla els imposts

El candidat del PP al Parlament va prometre ahir que davallarà els que paguen els petits empresaris i els autònoms

54062

Pío García-Escudero, al costat de Bauzá i Salom, ahir a Palma.

MONTSERRAT T DIEZ

El PP prometé ahir una nova retallada d'imposts: els que paguen petits empresaris, treballadors autònoms i emprenedors. Ara bé, no especificà d'on traurà els ingressos l'Administració pública si retalla també aquest tipus de recaptació fiscal.
José Ramón Bauzá estigué acompanyat per Pío García Escudero, portaveu del PP al Senat. Ambdós aprofundiren en el camí marcat: menys imposts i més ajuda a l'empresa privada.

Bauzá, de fet, llançà un parell de promeses. Primera: creació d'una línia ICO específica per a la petita empresa que contracti el seu primer treballador per compte aliè. Segona: modificar el tràmit de l'IVA per als autònoms, de manera que el treballador no l'hagi de pagar a l'Administració fins que ell no l'hagi cobrat.

I tercera: una llei d'ajuda als emprenedors, com l'Small bussiness act dels EUA (Bauzá dixit). Pío García Escudero, per part seva, reflexionà sobre l'endeutament dels consistoris. "Els ajuntaments tenen deutes amb els proveïdors, mentre que aquests no poden pagar els imposts. Una solució raonable, idò, és la condonació mútua". García Escudero, així mateix, proposà una línia ICO de baix interès per als ajuntaments. A més, criticà que el Govern socialista posàs en marxa el pla E, que costà 13.000 milions d'euros, en comptes de donar 6.000 milions d'euros als municipis perquè solucionassin els deutes.

Travesses de cavalls

D'altra banda, la candidata del PP al Consell de Mallorca, Maria Salom, proposà ahir legalitzar les travesses de curses de cavalls a l'exterior. Salom també es va comprometre a lluitar "per unir cavalls, tradició, agricultura i turisme". La candidata va explicar que "el sector dels cavallistes tindrà la importància que es mereix al Consell de Mallorca".

"Lloguers barats per a joves emprenedors"

El candidat del PP a la batlia de Palma, Mateu Isern, proposà ahir que els emprenedors puguin accedir a lloguers d'oficines i naus a preus econòmics. També defensà la creació d'una borsa de joves talents per interconnectar persones que vulguin impulsar un projecte amb d'altres que sí tinguin capacitat de finançament. El candidat també proposà que els joves puguin fer pràctiques dins l'Ajuntament de Palma. Aquestes són algunes de les mesures que Isern plantejà ahir als joves emprenedors de les Illes, en el marc d'una reunió que tingué lloc a Palma en companyia del número 2, Àlvaro Gijón, i la 3, Sandra Fernández.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dissidents, fa mes de 9 anys

La pressió fiscal sobre els salaris en el Regne d'Espanya ha arribat l'any 2010 a una mitjana del 39,6% per a un treballador sense fills, la qual cosa suposa un increment de 1,36 punts percentuals respecte a l'any anterior, la segona major pujada registrada entre els països de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). Els doblers surten de les butxaques dels treballadors perquè PP i PSOE rebaixen els imposts als rics, quan haurien de ser els rics, els que han generat la crisi els que la paguin.

Valoració:1menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

El primer és guanyar les eleccions. Després ja ho veurem...

Valoració:0menosmas
Per catalina mallorquina, fa mes de 9 anys

Ja sabeu què hem de fer: vot útil!!! Hi ha vida més enllà del PPSOE!!!

Valoració:4menosmas
Per ca, fa mes de 9 anys

NOELSVOTIS! Vot en BLANC! parem aquests polítics. basta de lladres i incompetents, d'aprofitats i indocumentats. basta de promeses falses.

Valoració:-4menosmas
Per tanmateix, fa mes de 9 anys

Ja sé com ho farà: aconseguirarà caçar els responsables de l'economia submergida, corresponent a més del 20% del PIB.

Valoració:5menosmas
Per Carla, fa mes de 9 anys

Bauzá deu tenir preparat un responsable d'hisenda màgic, sinó no comprec com pot prometre aquestes baixades d'imposts i donar tantes prestacions als ciutadans????
Na Maria de España després de tondre, ara segueix amb els cavalls, supós que avui li tocarà al porc...
El pijet Isern deu tenir molts locals per a llorgar a bon preu sinó no sé de què fa aquests oferiments, pel que fa a la borsa de joves talents, no ca,l els que tene doblers per negocis ja saben a on cercar i l'administració pot estalviar en noves oficines i més càrrecs de confiança que ésw l'únic que crearia ell. I sobre fer pràctiques a l'Ajuntament, no sé que pensaran els funcionaris, ja que segur que éntraran tots els de NNGG i segur que els donarà punts per obtenir una plaça de per vida. Millor facin pràctioques al seu despatx amb la seva dona, germana del jutge Barceló, segur que els va millor. JA N'HI HA PROU DE VENDRE FUM, JA N'HI HA PROU DE PROGRAMES FANTASMES, CAL QUE VEGIN LA REALITAT DEL CARRER, NO LA DEL PASSEIG QUE FAN SEMPRE EN CAMPNYA, SI NO EL CARRER DE CADA DIA, EL DEL ATURAT, EL del QUE PASA PENÚRIES CADA DIA, 365 A L'ANY. Menys hipocresia Bauzá, Salom i Isern.

Valoració:4menosmas
Per Miquel Desmestre, fa mes de 9 anys

Som jo que veig bellumes o en José Ramón va de torero a les tanques publicitàries electorals?

Valoració:8menosmas
Per tanmateix, fa mes de 9 anys

No ho especifica perquè no en té ni idea.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris