nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Font aposta per mantenir el Decret de mínims

La Lliga Regionalista vol que al final de cada curs s'avaluïn els coneixements de català i castellà adquirits pels alumnes

125598

Font i Forcades han explicat diferents punts del programa de la Lliga.

Ferran Aguiló - J. Torres.

La Lliga Regionalista aposta perquè al final de cada curs s'avaluïn els coneixements de català i castellà adquirits pels alumnes de les Illes i així poder saber si es compleix el Decret de mínims. El candidat al Parlament i al Consell de la Lliga Regionalista, Jaume Font, assegurà ahir que "cal tenir una garantia que els alumnes saben escriure en les dues llengües amb normalitat".

D'aquesta manera, l'exmembre del Partit Popular es desmarcà ahir de la proposta del PP, que vol que cada família pugui escollir la llengua vehicular en què han d'estudiar els seus fills.

El candidat de la Lliga presentà en roda de premsa a la seu de Palma el programa en matèria educativa de la seva formació, després de signar l'adhesió a la Plataforma per la reforma del sistema educatiu, que promou el Cercle d'Economia. El president, Alexandre Forcades, anuncià que "abans de les eleccions direm qui no hi ha signat" i explicà que "cal un canvi de model que porti cap a l'excel·lència educativa".

Font assenyalà que "els 100 punts del document de la plataforma els feim nostres". Segons el líder de la Lliga a les Balears, "els 4 o 5 grans problemes estructurals s'han de solucionar a través del consens dels partits polítics, i un d'aquests és l'educació".

6 propostes

La Lliga presentà ahir les sis propostes en matèria turística. Aposten per revisar el concepte de "promoció turística", per crear una xarxa de cicloturisme a les Illes, per cercar un consens amb els agents implicats a l'hora de promocionar l'Arxipèlag. A més, advoquen per la reconversió de la Platja de Palma, per l'eliminació de 35.000 places hoteleres obsoletes i per donar suport a l'agroturisme.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys

Ès millor posar un termini, tot hotel que tengui més de 20 anys, esbucat.
Amb 10 anys un hotel ja està amortitzat i pagar encara per obsolet ès un doi.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris