cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El PP ha remarcat que 'pretèn treballar per a les persones'

Bauzá, Salom i Isern han iniciat la campanya al barri del Viver amb la tradicional penjada de cartells

53368

Isern, Bauzá i Salom fan el posat en la penjada dels cartells.

Ferran Aguiló - P. Bota.

El PP balear ha iniciat la seva campanya electoral "de, per, per a i amb les persones" en la qual traslladaran el missatge que el projecte de la formació està dirigit als ciutadans de les illes, i, per això, en la qual ha elegit individus anònims els que apareixen als cartells del partit. El president de la formació i candidat a la Presidència del Govern, José Ramón Bauzá, ha remarcat que el programa del PP "no és el de Maria (Salom), Mateu (Isern) o José Ramón", sinó que és "de tota la societat". "És un projecte per i per a les persones".

Durant la penjada simbòlica de cartells celebrada a la barriada del Viver, Bauzá ha afirmat que el partit ha escollit aquesta zona per realitzar l'acte ja que es tracta de "un barri treballador" i nosaltres volem treballar per a ells, ha afegit. Per la seva part, la candidata al Consell de Mallorca, Maria Salom, ha posat èmfasi que l'illa "necessita un canvi" i ha considerat que el "únic partit" que el representa és el PP. "Comptam amb governar per a tots, hagin votat o no al PP, perquè tenim un projecte per a tota la societat mallorquina". Mentre, l'aspirant 'popular' a l'Ajuntament de Palma, Mateu Isern, s'ha mostrat satisfet de participar en seu primera pegada de cartells i ha subratllat que el seu objectiu és "lluitar contra la crisi i aconseguir reduir l'atur, aquest és el resum de la campanya i del projecte del PP", ha indicat.

Després de prop d'un any en què han dut a terme més de 350 reunions amb els diferents sectors de la societat mallorquina, "el nostre lema recull el projecte que volem tots", ha indicat Bauzá. "Hem parlat molt, de problemes i de solucions, però, sobretot, n'hem escoltat molt i ens ha quedat molt clar el que els nostres ciutadans volen i necessiten". En aquest sentit, Bauzá ha considerat "just" dedicar la campanya als "verdaders protagonistes de les eleccions", és a dir, els ciutadans, com qui "s'aixequen tots els dies a les 06.30 hores del matí per anar treballar, per anar a buscar feina i poder alimentar a les seves famílies, o als que no arriben a final de mes", ha exemplificat.

"Estam segurs de què si tots junts remam en la mateixa direcció, podem canviar-lo tot i tornar a ser aquesta comunitat pròspera i amb futur. Les Balears que volem tots". Els cartells electorals contenen lemes com 'Els serveis socials que volem tots', 'el patrimoni que volem tots', 'l'educació que volem tots' o 'L'austeritat que volem tots'.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Madò Bel, fa mes de 10 anys

I noltros no som persona?

Volen retallar-nos els drets... Els drets lingüístics són tan fonamentals com els altres.

Aquí són les Illes Balears.

Ancha és Castilla.

Valoració:6menosmas
Per Assumpta, fa mes de 10 anys

Per a quines persones pensa treballar? Per a mi no crec que hi vulgui treballar. Els meus interessos es basen en la properitat cultural d'aquest petit país !

Valoració:14menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

mai entendré com es que la major part del poble de les illes balears no vota a una força politica de sentiment illenc, i s'estima més votar en massa a una força politica de sentiment ultra castellano-espanyolista, que ademés està enmerdada de corrupció fins a les celles. I que que ho som de beneits els mallorquins Déu meu !!!!

Valoració:5menosmas
Per MJ, fa mes de 10 anys

No n'estic segur, però crec que els del PP són persones, antimallorquines, però persones al cap i a la fi. Què hi farem!

Valoració:3menosmas
Per joana, fa mes de 10 anys

PERSONES RIQUES, NO?

Valoració:-1menosmas
Per Filiprim, fa mes de 10 anys

Jo vull que el PP torni els doblers que va robar i que demani perdó als ciutadans de les Balears.

Valoració:12menosmas
Per Astorat, fa mes de 10 anys

Per les persones o per embutxacar-se doblers publics?

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris