cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Zapatero participarà en la campanya electoral a Inca el 13 de maig

Així ho ha anunciat el coordinador electoral del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, que ha previst que la campanya serà 'molt austera'

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, participarà a Inca el 13 de maig a la campanya electoral de les Balears, ha anunciat avui el coordinador electoral del PSIB-PSOE, Cosme Bonet. A més, el vicesecretari general del partit, José Blanco, donarà el tret de sortida a la campanya, que comença divendres 6, a l'Arenal (Llucmajor); el dia 9, el ministre d'Educació, Miguel Àngel Gabilondo, participarà en un acte a Palma i un altre a Marratxí; i la ministra de Medi Ambient, Rosa Aguilar, estarà a l'illa el dia 19. El lema de la campanya serà "Perquè guanyi Mallorca" i s'aplicarà a cada municipi.

El PSIB-PSOE ha programat 150 actes públics a les illes en què participaran prop de 50.000 persones. Els 53 candidats treballaran amb 2.000 agents electorals i la col·laboració de 200 voluntaris. Són algunes de la xifres que maneja el partit socialista balear, encara que no ha pogut facilitar el cost de la campanya "molt austera" "perquè una part del pressupost es destina a la tramesa que es fa des de Madrid". "Podria donar una xifra aproximada, però no seria el més adequat", ha assenyalat Bonet.

Amb "pocs diners, moltes hores" i 5 voluntaris, el PSIB-PSOE ha tirat endavant una aplicació per a telèfons intel·ligents compatible amb Apple, Blacckberry, Android i Nokia, a través de la qual la ciutadania podrà tenir accés a la informació de la campanya i el partit: notícies, candidats, vídeos i fotos. "És un instrument per facilitar la comunicació directa entre els partits i la ciutadania", com part d'una campanya "planificada des de la proximitat", ha manifestat el secretari d'organització, Miquel Àngel Coll. Coll ha afegit que és un recurs innovador que ha duit prop de 5 mesos tirar endavant, i que ha significat un "esforç" per donar resposta als simpatitzants que utilitzen les noves tecnologies amb freqüència i com a principal mitjà de comunicació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris