bruma
  • Màx: 14°
  • Mín:

Albert Moragues congrega tots els consellers d'agricultura per debatre la situació del sector

La reunió precedeix el traspàs de competències als consells insulars

Albert Moragues, conseller de Presidència, amb els consellers d'Agricultura, Ramaderia i Pesca que ha tingut el Govern.

22-09-2010 | Ferran Aguiló(S. Amengual.)

El conseller de Presidència, Albert Moragues, ha rebut avui tots els consellers que han estat responsables del departament d'agricultura, ramaderia i pesca a les Balears per intercanviar opinions sobre el moment que travessa el sector i analitzar el traspàs de competències als consells. Aquest encontre informal, indica la Conselleria en un comunicat, ha servit per analitzar l'actual crisi econòmica i la "redefinició" de les polítiques agràries europees i el traspàs de competències als consells insulars, el que comportarà, apunta la nota, "una reestructuració en profunditat de les estructures administratives que donen servei al sector primari".

"M'ha semblat important que tota la gent que ha tingut l'experiència de dirigir el departament d'agricultura ens poguéssim trobar i intercanviar experiències i fer una aportació positiva que permeti que el sector primari d'aquestes illes pugui sortir de la situació de dificultats", ha assenyalat Moragues després de l'encontre. Els exconsellers que han assistit a la reunió celebrada a Palma són Miquel Capó Galmés (1979-1983), Pere Joan Morey Ballester (1987-1995), Maria Socias Morell (1995-1996), Josep Juan Cardona (1996-1999), Joan Mayol Serra (1999-2000) Mateu Morro Marcè (2000-2003), Margalida Moner Tugores (2003-2007) i Mercè Amer Riera (2007-2010).

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antípolis, fa mes de 8 anys
Si posam als polítics a collir garroves i olives potser el camp tengui solució.
Valoración:4menosmas
Per Pau, fa mes de 8 anys
El PSOE es vol carregar l'agricultura i el món rural, saben que hi tenen pocs vots i han decidit fer net i eliminar els pocs pagesos que queden. Pobra Mallorca amb aquests polítics!
Valoración:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris