cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

“Estic molt tranquil”

L'exconseller de Turisme Joan Flaquer és conscient que el seu departament ha estat investigat durant catorze mesos. Defensa amb seguretat la bondat del Mallorca Clàssic de golf

49532

L'exconseller Flaquer diu sentir-se tranquil malgrat les investigacions sobre Ibatur.

JOAN TORRES

"Estic molt tranquil. No he fet res mal fet", assegurava ahir l'exconseller de Turisme Joan Flaquer. Sabia que la Policia estava investigant la feina desenvolupada a Ibatur sota el seu mandat, però transpira serenor i sembla alleujat. Està segur de la seva feina, de la seva gestió. Flaquer, que està imputat en el cas del castell de Sant Elm, recordà que des del febrer passat s'investiga fil per randa la gestió de Turisme i insistí a manifestar que "tenc la consciència tranquil·la".

"Si es va fer res malament, no en tenc constància. Desconec si es va produir alguna irregularitat administrativa, però mai ningú no em va informar que existís cap problema", explicà l'exconseller, segons el qual durant la seva gestió a Turisme firmà molts papers, però sempre amb el convenciment que els procediments eren els correctes.
El torneig de golf Mallorca Clàssic, que es disputava a Pula Golf i que suposava una despesa força important per a l'Institut Balear de Turisme (Ibatur), és un dels afers investigats. Flaquer explicà ahir que té clar que el torneig de Pula era un esdeveniment de primer nivell.

"Ningú no pot dubtar que el Mallorca Clàssic es realitzava. El contracte que feia possible el torneig se signava amb Match Golf Consulting i Pula Golf i no afectava només la competició esportiva", manifestà. L'exconseller recordà que el contracte comprometia l'organització del torneig a dur a terme "quatre actes promocionals durant l'any" a Milà, Londres, Berlín i Madrid. "I us puc assegurar que les accions promocionals es varen fer", subratllà. En aquest sentit, el torneig mallorquí va gaudir en activitats promocionals la presència de Boris Becker, Anna Kournikova, Claudia Schiffer i Rafel Nadal. Flaquer és ben conscient que el torneig de golf tenia "importants retorns promocionals".

Flaquer recorda també com es produí la compra a l'actor nord-americà Michael Douglas de Costa Nord, on ara s'ubica la seu de la Fundació Balears Sostenible, escorcollada ahir. Pau Collado en fou el director gerent. "Acordàrem la compra de Costa Nord, que crec recordar que efectuà CAIB Patrimoni. Aconseguírem que, amb el preu de compra, Michael Douglas es comprometés a participar en quatre actes promocionals de Balears", digué.
Així mateix, Flaquer rememorà que quan TurEspaña tancà un carrer de Londres i demanà a les comunitats autònomes si hi volien participar montant un estand fou La Moderna l'empresa encarregada de fer-ho. L'exconseller assegurà que s'hagué de fer en un temps rècord i que l'estand rebé lloances unànimes.•

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris