algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

El PSM-EN vol regular el 'Tot inclòs' per evitar empitjorar la temporada turística

En un comunicat, el partit posa de manifest la necessitat i la urgència de diversificar el producte

El PSM-EN ha considerat avui «necessari» que l'oferta turística del 'tot inclòs' es reguli de manera que no «perjudiqui» als empresaris del sector que ofereixen serveis complementaris dins d'una temporada turística que es planteja «complicada», i sobretot per garantir un model turístic de «qualitat». En un comunicat, els nacionalistes han manifestat que els hotelers que contracten aquest tipus de reserves, en les quals els turistes tenen tots els serveis inclosos en el preu de l'estada com menjar begudes, recordatoris, sol i piscina, suposen en un context econòmic com l'actual una «dificultat afegida» per al conjunt de l'economia turística, sobretot per als empresaris que es dediquen a l'oferta complementària.

Així, el PSM-EN ha assegurat que és «indubtable» la «necessitat i la urgència» d'apostar per millorar la competitivitat del sector turístic, «diversificant el producte i protegint la multiplicitat dels beneficis, sense oblidar de mantenir la qualitat de l'oferta». «Es imprescindible extremar les funcions de vigilància, amb l'objectiu d'evitar que es produeixin situacions no desitjades com abusos i, sobretot, perjudicis en els estàndards de qualitat», ha assegurat.

Finalment, el PSM-EN ha manifestat la seva «preocupació i compromís» de plantejar al sí del pacte de govern les iniciatives necessàries per aprovar una regulació d'aquest tipus d'oferta de paquet de vacances davant de la pressió que estan exercint els operadors turístics per ampliar de cara a la temporada actual i del pròxim any l'oferta del 'tot inclòs'.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris