nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Son Servera s'adhereix a l'Agència de Protecció de la Legalitat Urbanística

Es tracta d'una delegació de competències en materia d'inspecció i sanció, entre d'altres, en sòl rústic al Consell de Mallorca

El municipi de Son Servera ha delegat les competències d'inspecció, sanció i restitució de la legalitat urbanística a terra rústic al Consell del Mallorca, en adherir-se a l'Agència de Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial de Mallorca. Segons ha informat avui la institució insular en un comunicat, Son Servera és el sisè municipi que s'ha unit a aquest organisme, que es troba en funcionament des de 2009 i compta ja amb les competències delegades de les localitats de Valldemossa, Campanet, Puigpunyent, Algaida, Marratxí i ara Son Servera.

Aquesta agència és l'encarregada de gestionar l'aplicació de les normes urbanístiques dels municipis de les illes amb l'objectiu de garantir el seu compliment rigorós. L'adhesió de Son Servera s'ha realitzat mitjançant la firma avui d'un acord entre la consellera insular de Territorio, Maria Lluisa Dubon, i el batle del municipi, Antoni Servera. L'acord suposa la cessió a l'Agència de les competències i les tasques d'inspecció, sanció i restabliment de la legalitat urbanística, en relació amb les obres, els usos de soler-los i les actuacions que es duguin a terme sense llicència o sense ajustar-se a les seves condicions en les diferents categories de terra rústic.

Aquesta delegació de competències suposa que l'Ajuntament no ha de fer cap aportació econòmica al Consell de Mallorca pel cost de l'exercici de les competències delegades, i a més pot rebre inversions per conservar i millorar els valors mediambientals procedents de l'Agència. Quant a les obligacions de l'Ajuntament, ha de col·laborar directament amb l'Agència i facilitar-li tota la informació i la documentació que reclami per a les inspeccions i la tramitació de sancions, entre altres actuacions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per alatxa, fa mes de 10 anys
delegà competències propies a altres institucions és manque de coratge i baix sentit de la responsabilitat, aquest equip de govern té pò del castig electoral , per fer el que fan val més que sen vagin politics de pa i fonteta
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris