algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El Govern transferirà pesca al Consell de Mallorca en les properes setmanes

La transferència per part del Govern al Consell de Mallorca de les funcions i serveis en matèria de pesca es poden fer efectives "en les pròxima setmanes", segons ha informat avui el conseller de Presidència, Albert Moragues, a la Federació Balear de Confraries de Pescadors.

Moragues s'ha reunit avui amb el president de la federació, Joan Canaves, i el secretari de l'organització, Antoni Grau, per informar-los sobre la transferència de l'esmentada competència al consell mallorquí. Una transferència ja efectuada per part dels altres consells el 1999, segons ha informat el Govern en un comunicat.

La d'avui ha estat la primera reunió que manté el conseller Moragues amb el sector pesquer des que la Conselleria de Presidència va assumir les competències d'agricultura i pesca després dels ajusts empresos pel Govern per reduir el dèficit públic.

Durant la reunió, el conseller i els responsables de la federació han repassat també la situació del sector i el projecte de llei de pesca que pròximament serà remès als consells insulars i els grups parlamentaris perquè realitzin aportacions abans de la seva aprovació en el Consell de Govern i el començament de la seva tramitació parlamentària.

A la reunió d'avui han assistit també el director general de Coordinació i Traspassos d'Agricultura i Pesca, Fernando Pozuelo, i el director general de Relacions Institucionals, Santiago Florit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris