nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Bauzá: “Palma està estancada i bruta”

Rodríguez assegura que menysprea els corruptes en l'assemblea del PP de Ciutat

El president del PP de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, atacà ahir executius de Francesc Antich i d'Aina Calvo. Digué que, quan el PP governi, paraules com "tancament d'empreses" seran història. Gairebé triomfal, declarà que "Palma és una ciutat estancada i bruta", necessita un canvi i l'única alternativa és el PP. Fins i tot qualificà d'"il·luminats" els membres de l'equip de govern de Ciutat per projectes com "posar carrils bici a tot arreu".

Bauzá féu aquestes declaracions en l'assemblea territorial del PP de Ciutat, en què avançà que les propostes per a la pròxima legislatura eren retallar l'Administració -"prescindir de tot allò prescindible"-, impulsar el turisme i les empreses, i abaixar els impostos.

El president del PP de Palma, José María Rodríguez, també parlà en la clausura de l'assemblea i es mostrà convençut de les possibilitats del PP per assolir la batlia. Lloà la renovació interna de la formació i apuntà que la ciutadania ja no els veia com fa un any; donà a entendre que havien netejat la imatge del PP. "Menysprei la corrupció i els corruptes", afirmà. Tant ell com Bauzá feren contínues referències a la unitat del partit.

En la trobada també s'avançaren alguns dels punts principals del programa electoral del PP de Palma per al 2011, que encara no està tancat. Es digué que recuperarien per a ús municipal l'edifici Flex, que es farien plans integrals de rehabilitació a zones com Son Gotleu i el Camp Redó, que es completaria la segona fase del parc de la Riera i que es donaria sortida al "caos" de la declaració BIC del Jonquet. Des del partit que va fer el metro es criticà, a més, el tramvia, per massa car i el Pla Territorial de Mallorca, perquè "limita el creixement de població a Palma".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris