algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Un altre imputat reconeix que existí informació privilegiada

El comercial Juan José Sedano, interrogat pel cas Bomsai, assegura que l'accés als esborranys del concurs del parc de Bombers estava justificada per la “complexitat”

49744

AppleMark

Ferran Aguiló

Un dia més tard del que estava previst, Juan José Sedano, excomercial de Sa Nostra Renting, respongué al jutge instructor del cas Bomsai, Joan Catany, que si existia "informació" privilegiada" prèvia al concurs del parc de Bombers "podria ser per la seva complexitat ".

Sedano, que declarà com a imputat, afirmà que havia treballat amb clients que tenien esborranys del plec de condicions del concurs i que "potser que Sa Nostra tingués part de l'esborrany per fer l'estudi financer". També apuntà que "li xocava" que part de les clàusules tècniques que l'administrador de Gestión de Proyectos Baleares (GPB), Federico Rodríguez, li envià en un correu electrònic "estigués en possessió" de més gent.

L'excomercial ratificà al jutjat la seva declaració davant la Policia on digué que "en una operació de finançament no és normal que es tingui el plec de clàusules tècniques". I afegí que Rodríguez es dirigí a ell "abans de la publicació del concurs interessant-se per com seria viable una operació de finançament i no d'inversió". Sedano rebé "l'encàrrec de Sa Nostra Renting de confeccionar informes relatius a la viabilitat o pertinència de concedir una finançament amb relació al projecte". Finalment, l'empresa es va apartar. La UTE adjudicatària fou liderada per Llabrés Feliu, GPB, Constructora San José, Estel Ingeniería i Gerent Management.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pregunta, fa mes de 10 anys
Quin parentesc deu tenir aquest home amb Rafel Sedano?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris