cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Un 88,42% dels alumnes superen la Selectivitat

Dels 3.145 estudiants que es varen presentar a les proves d'accés a la universitat els dies 9, 10 i 11 de juny, 2.733 són aptes. Els resultats ja es poden consultar a través de la web de la UIB

El 88,42 per cent dels estudiants que es van presentar a les proves d'accés a la Universitat de les Illes Balears (UIB), entre el 9 i l'11 de juny, són aptes. Només un 11,58% haurà de repetir els exàmens o bé intentar esgarrapar alguna dècima en la revisió dels exercicis, que es pot sol·licitar des de dia 22 i fins al 24 de juny al Servei d'Alumnes de la UIB.

En total, dels 3.145 estudiants que s'han examinat del nou model de Selectivitat, n'han aprovat 2.733. Però, com va explicar ahir el director del Secretariat Tècnic d'Accés a la Universitat, Joan Stela, "segurament un cop passades les revisions dels exàmens aquests nombres s'incrementaran lleugerament".

El major percentatge d'aprovats s'ha registrat a Formentera (el 100%, s'hi van examinar 13 persones); seguit de Menorca, amb un 93,91% (262 alumnes); Eivissa, amb un 88,18% (306 alumnes) i, finalment, Mallorca, amb un 87,77% (2.152). Els alumnes ja poden consultar els resultats obtinguts de cada matèria a través de la pàgina web de la UIB i, com a novetat, també podran descarregar-se el certificat, sense necessitat d'anar a cercar-lo.

Proves amb canvis

Les proves d'aquest juny són les primeres que han incorporat els canvis necessaris per adaptar-se, d'una banda, al batxillerat de la LOE (Llei Orgànica d'Educació) i, de l'altra, a la implantació de l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Segons el director del Secretariat Tècnic d'Accés a la Universitat, "el balanç d'aquestes primeres proves amb el nou sistema d'avaluació és molt positiu, perquè no hem hagut de fer cap examen d'incidències". A més a més, destacà: "Hi ha més aprovats que l'any passat, quan quedàrem amb un 87,7%".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris