algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Armengol elogia el PP de Font i critica el de Cort

Destaca la responsabilitat dels populars i d'UM al Consell per afrontar la crisi i, en canvi, retreu la seva “demagògia” a Palma

La presidenta del Consell i líder dels socialistes de Mallorca, Francina Armengol, elogià ahir l'actitud responsable que té el PP de Jaume Font a la institució, on hi ha arribat a acords importants. També digué el mateix de l'altra força de l'oposició, la UM liderada per Toni Pascual. En contraposició, la socialista criticà l'actitud de poca responsabilitat que, segons ella, mantenen aquestes formacions a l'Ajuntament de Palma, on ahir forçaren l'aprovació d'una reducció d'alts càrrecs de l'equip de govern i de l'eliminació de sous a regidores no electes.

Just abans que s'iniciàs el consell polític dels socialistes de Mallorca que havia de valorar les mesures antidèficit consensuades, Armengol carregà amb contundència contra PP i UM de Cort perquè, segons advertí, no actuen "per intentar beneficiar els ciutadans ni per intentar salvar la situació de crisi econòmica", sinó que fan "demagògia". En canvi, recordà, ambdues formacions mantenen una actitud més responsable al Consell. Armengol es referia sobretot a l'acord assolit recentment amb el PPque va permetre modificar el Pla Territorial per eliminar les polèmiques Àrees de Reconversió Territorial. Amb uns i altres, la socialista pretén ara pactar una retallada de despesa a la institució i negociar els propers pressuposts.

Precisament, les rebaixes adoptades pels diversos governs socialistes centraren la reunió del màxim òrgan de direcció d'aquest partit a Mallorca. Armengol demanà a la militància "una actitud proactiva" per "poder entendre i després informar de les mesures". "Volem explicar a la militància els motius que ens han dut a prendre aquestes iniciatives", recalcà la socialista, qui deixà clar que manté la posició contrària a la decisió del Govern central socialista de prohibir a totes les entitats locals que s'endeutin. "Defensarem que el Consell es pugui endeutar, almanco, per les competències de vessant autonòmic", sentencià.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sort Tomaseta, fa mes de 10 anys
UI ui uiiiii !!!!!!! malo, quan es contraris te alaben tant això ja comensa a fer pudor de sacorrim. Amés, si tenim em comte que es un des que més ems ha endeutat en dessaladoras innecesaries que están aturades, i cada una ens costa un 3.800.000 euros anuals per quince anysde financement, més es manteniment, això com ja e dit abans, sense funcionar. ¡Que vívan los Socialistos! Que molt inteligent Sra.Armengol, si señor.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris