algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Més jutges contra l'allau de corrupció

El president del TSJIB diu que fins a deu magistrats donaran suport als titulars amb més càrrega de feina

50082

Acte de jurament al TSJIB del nous jutges provinents de la darrera promoció de l'Escola Judicial.

Ferran Aguiló - J.Torres

El president del TSJIB, Antoni Terrassa, afirmà ahir que "tots els jutjats que necessiten alguna implementació per poder tramitar sense retards excessius les causes que tenen assumides s'estan dotant degudament". En total, s'han assignat fins ara nou jutges de reforç, amb els quals es dóna suport als magistrats titulars que estan saturats de feina, en bona mesura arran de la complexitat dels casos de corrupció i de la crisi econòmica, que també ha fet augmentar la litigiositat.

Els jutges que s'han incorporat a les tasques de suport estan destinats als jutjats d'Instrucció 1 (cas Bomsai), Instrucció 3 (cas Palma Arena), Instrucció 6, Instrucció 12 (cas Andratx) i falta per incorporar-se el d'Instrucció 2 (cas Son Oms, Maquillatge i Ibatur). També s'ha designat jutge de reforç als jutjats d'Executòries, Mercantil i Social, com també dos més a les seccions penals de l'Audiència.

Acte de jurament o promesa
D'altra banda, es va dur a terme l'acte de jurament o promesa del càrrec dels quatre jutges de la darrera promoció de l'Escola Judicial que tenen destinació a les Balears. Són Ana Isabel García-Galbi, destinada al Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 d'Inca; Raquel Martínez, al Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Ciutadella; Fernando Pinto, al jujat de Primera Instància i Instrucció 3 de Maó; i Ana María Sánchez, al Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d'Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris