cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Els treballadors dels grans magatzems es concentraran contra el seu conveni regressiu

La mobilització tindrà lloc dimedres dia 9 davant el Carrefous del Coll d'en Rebassa

119536

L'establiment del Coll d'en Rebassa. Foto d'Arxiu.

ARCHIVO

Dimecres vinent dia 9 a les 11.00 hores tindrà lloc una concentració convocada per Comissions Obreres i UGT, davant el Carrefour del Coll d'en Rebassa, com a protesta per la firma del conveni de grans magatzems, que consideren "regressiu" per als prop de 7.000 empleats que es veuran afectats a les illes. Després de reunir-se amb el president del Govern, Francesc Antich, el secretari general i membre de la Comissió Federal del Sindicat UGT-Federació de Comerç, Hoteleria, Turisme i Joc, Francisco Domínguez, ha explicat que aquest acte de protesta es desenvoluparà a moltes ciutats espanyoles.

Domínguez ha lamentat que el conveni "desreguli el descans i no garanteixi les pujades salarials", que quedaran supeditades que les empreses augmentin les rendes, la qual cosa ha constituït una de les principals causes perquè aquests dos sindicats decidissin no firmar el conveni, va indicar. El conveni, que afecta 300.000 treballadors, és "regressiu" per als drets laborals i xoca directament amb la llei d'igualtat, ja que impossibilita la vida familiar i laboral, segons han criticat els sindicats convocants.

Comissions Obreres i UGT tenen previst culminar aquesta campanya amb una concentració general a Madrid el 6 d'octubre, data prèvia a l'inici de les eleccions sindicals en aquestes empreses. Ambdós sindicats han demanat als treballadors que rebutgin de manera "fefaent" les candidatures de Fasga i Fetico, signants del conveni de grans magatzems el passat 4 d'agost de 2009

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris