algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

El PP ressuscita la seva proposta de Son Baco amb oferta complementària

Si el Parlament aprova la iniciativa, es podrien reemprendre les accions de construcció en la propera legislatura

El PP ha ressuscitat avui la seva proposta d'autoritzar, sense necessitat prèvia de declaració d'interès general, la construcció del camp de golf de Son Baco, a Campos, amb l'oferta complementària prevista consistent en un hotel de cinc estrelles amb 1.200 places, per al qual va registrar aquest matí una Proposició No de Llei en el Parlament, malgrat que el passat 27 de maig va retirar l'esmena al Decret Nadal dirigida en la construcció d'aquesta infraestructura esportiva.

En una roda de premsa, el portaveu del PP, Francesc Fiol, justifica la retirada de l'esmentada esmena al·legant que l'objectiu era que tots els grups arribassin a un consens respecte al Decret Nadal renunciant a incorporar en aquesta futura Llei tots aquells aspectes en els quals hi hagués discrepàncies.

Per això, ha dit que això no significa que el PP hagi renunciat a aquest projecte de construir un camp de golf a Campos, malgrat que va reconèixer que, en cas que UM recolzàs l'esmentada Proposició No de Llei, no té cap esperança que el Govern "desarborat i en minoria" o l'Ajuntament de Campos acceptin el mandat del Parlament i aprovin durant aquesta legislatura les llicències corresponents que autoritzin aquesta infraestructura.

No obstant això, indica que si la Cambra aprova la iniciativa del PP, durant la pròxima legislatura "es podran reprendre les accions dirigides" a la construcció del camp de golf. D'altra banda, ha defensat la "coherència" de retirar l'esmentada esmena en nom d'acordar el Decret Nadal i tornar a presentar la iniciativa en forma de Proposició No de Llei, ja que "sempre hem cregut en la bondat d'aquest projecte".

En aquest sentit, la portaveu del PP en l'Ajuntament de Campos, Margalida Ginard, destaca que l'únic que fa el seu partit és recollir el pensament del "99 per cent de la població d'aquest municipi", que, segons el seu parer, aposta per la construcció del camp de golf de Son Baco, tenint en compte que duu 18 anys en tràmits i que "suposarà un inversió de 45 milions d'euros i la creació de 400 llocs de treball".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Biel, fa mes de 10 anys
Bet i sa mare, la diferencia entre els que volem Son Baco i els que vos hi oposau és que nosaltres no ens tancam a cap proposta vostra i vos respectam. Vosaltres, en canvi, amb excuses barates que no donen menjar a ningú vos permeteu el luxe d'insultar qualsevol que no pensi com vosaltres. M'es ben igual qui hi hagi darrere Son Baco, ja que menys rendible que la brutor de finca que hi ha ara segur que no ho serà.
Valoració:8menosmas
Per Bet i sa Mare, fa mes de 10 anys
Biel, que estàs gat o què. Que no saps que a Campos hi ha quatre mafies d'excontrabandistes que encara volen marcar la llei? Què vols dir que sols ens omplirem les panxes si acabam de desfer Mallorca? I qui te penses que hi ha darrera Son Baco tros de banc?
Valoració:2menosmas
Per Biel, fa mes de 10 anys
Toni, si no t'agrada el que pensa la majoria potser hauries de propugnar la implantació d'una dictadura i demanar la dissolució de l'estat democràtic. Tots els esquerrans sou iguals, només vos van bé les regles del joc quan vos pensau que vos afavoreixen. Com se veu que estas ben panxa plena!
Valoració:-1menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
si això és el que pensa el 99% de la població de Campos (cosa que no és certa) el que haurien de construir allà és un sanatori mental (tal vegada prop de son Baco) o una escola per a adults tan grossa com l'aeroport. Els donaria feina i després els mantendria entretinguts...
Com que a Campos la gent que pensa en Son Baco com a opció de futur és poc més de la meitat (com a molt), no importarà desgraciar el terme ni amb una escola ni un sanatori ni tan sols un camp de golf (projecte obsolet , insostenible i possiblement el un futur prohibit per la UE)
Valoració:13menosmas
Per extermini de rates tragineres, fa mes de 10 anys
A mem, Margalideta, has anat porta a porta a demanar quants de campaners volen el camp de golf, o t'has inventat aquest 99 per cent? Per altra banda, ni que el 100 per cent ho volgués, justifica això que s'hagi de construir aquest mamotreto infecte d'hotel + camp de golf? Per què no proposes construir una base de llençament de coets, així vendran els de la NASA a invertir milions de dolars i potser te n'enduràs una bona cullerada?
Valoració:10menosmas
Per Coherència, fa mes de 10 anys
Pedro Antonio, a aquestes altures tothom sap que si el PP ha votar per eliminar les ART no és perquè hi creguin, sinó perquè en Jaume Font i companyia tenen una porada que no els tanquin
Valoració:16menosmas
Per Pedro Antonio, fa mes de 10 anys
No entiendo nada, o mejor dicho, creo que estos del PP de Campos les han hecho el timo de la estampita. Hoy en el Consell de Mallorca los peperos tumban las ART de Campos y para lavar la cara a la gente de Campos van y les venden que haran una proposicion no de ley con el campo de golf de Son Baco, que es papel mojado... bien saben ellos que una proposición no de ley no sirve para nada. Y de UM cada uno va a su bola, el recien estrenado Miquel Angel Grimalt muerto de miedo, va y se escapa como un desertor, no entiendo estos políticos que no siguen las directrices de su partido, o es que no saben que representan a sus votantes y afiliados y no a ellos mismos... q verguenza!
Valoració:7menosmas
Per toni, fa mes de 10 anys
Quin discurs més patètic, llocs de feina, inversions milionaries...... això ja no s'ho creu ningú. Bé pot ser sí, hi ha molta curtò en aquesta maltractada terra. Tot són simples maniobres per seguir destruïnt territori.
Valoració:7menosmas
Per neus, fa mes de 10 anys
El mateix temps que se carregaven 500 llocs de feina i més de 10 milions d'euros d'ingressos municipals amb les ART's de Sa Ràpita, presentaven la tenteria aquesta al parlament per fer el Camp de Golf amb hotel que la setmana passada varen llevar. A qui voleu enganyar senyors del PP? Per cert, no heu vist l'ex-batle Prohens aixecar la mà al Consell de Mallorca per eliminar tota possibilitat de creixement turístic a Campos? Quan era diputat ja va votar en contra del mateix que ell defensava dins Campos, el cap de POLO... vos ne recordau???
Valoració:10menosmas
Per Biel, fa mes de 10 anys
La setmana passada el lleven i ara el posen.... caaaaaaaaaaaa... i aquests del PP què arriben a voler???
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris