nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Munar presenta la designació dels seus béns fins a 2,5 milions d'euros

Cobreix així l'aval exigit pel jutge per a cobrir la fiança civil després de no haver dipositat la caució en el termini, que va expirar divendres passat

50518

Maria Antònia Munar, el dia que rebé la resolució del jutge sobre les fiances penal i civil.

T. Ayuga.

L'expresidenta del Parlament i del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, ha presentat avui davant del jutjat un aval bancari sobre els béns immobles de la seva propietat per cobrir la fiança de responsabilitat civil per més de 2,5 milions d'euros que el titular del Jutjat d'Instrucció número 2, Juan Ignacio Lope Sola, li va imposar dimecres passat per possibles responsabilitats pecuniàries derivades de la seva presumpta implicació en el cas Maquillatge. Així ho ha informat a Europa Press el seu lletrat, Gabriel Garcías, qui ha explicat que aquest matí ha lliurat al magistrat, a través de la procuradora, l'aval pel qual han estat assenyalats béns immobles d'uns 25 anys d'antiguitat i el valor del qual permetria cobrir la quantitat decretada.

D'aquesta manera, l'exdirigent d'UM ha avalat mitjançant béns patrimonials la fiança civil després de no haver dipositat la caució en el termini que li va fixar el jutge i que va expirar divendres passat. És per això que se li va requerir la designació dels seus béns fins a cobrir els 2,5 milions fixats, de manera que una vegada comprovat el seu valor quedaran posteriorment embargats, d'acord al disposat a l'article 597 de la Llei d'Enjudiciament Criminal.

Es pot recordar que la fiança va ser imposada a petició del fiscal anticorrupció Juan Carrau, que va basar la seva sol·licitud en les possibles responsabilitats econòmiques de Munar en aquest procés, i que derivarian del milió d'euros atorgat en subvencions probablement irregulars concedides a Video U i Studio Media des del Consell; en els 450.000 euros per subvencionar un programa radiofònic i una catalogació d'arxiu que mai no es van realitzar; i els 500.000 euros per multes que se li podrien imposar en el procés. A tot això cap sumar, per llei, un terç d'aquesta quantitat global.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per foc i fum, fa mes de 10 anys
Esper que usin la misma cura en la investigació dels delictes de la Munar que en els de en Matas perquè se tracta de la major corrupte d'aquestes illes. En Matas només ha tingut 6 anys per robar però ella ha tingut vint i han estat molt ben aprofitats.
Valoració:-8menosmas
Per Mateu, fa mes de 10 anys
416 milions de pessetes me semblen com a massa per estaviar-los de sous oficials. I no deu ser tot el seu patrimoni, n'ha de tenir més. O és que els seus pares eren els propietaris de Costitx?
Valoració:-2menosmas
Per robines, fa mes de 10 anys


"sa princesata" ja no té un testaferro té un "testabronze" que es diu maximiliano carlos morales i gómez, cap pare de tot l´entremat que ara es "cou" als jutjats de l´avinguda alemanya -àntic col.legi "la salle"- aqui on li hagués agrada´t estodiar a l´ínclit corrupte i prevaricador major del regne de mallorques de finals del segle xx i principis del xxi i també a la seva ex-amant na "mariantonieta" que si feim un poc de "memòria històrica" també defalli juntament amb el seu "estima´t rei a la "gulotine"....., é lo que sarà sarà...

Salut, llibertat i feis bondat que si no mirau com acaben els "dolents" qui mal anda mal acaba i sinó "tiempo al tiempo..."
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris