nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
19°

De la Vega troba a faltar explicacions polítiques per part del PP

La vicepresidenta primera del Govern central ha expressat el seu respecte davant tots els procediments judicials i ha recordat la gravetat dels assumptes

La vicepresidenta primera del Govern central, María Teresa Fernández de la Vega, ha expressat avui el seu respecte davant de tots els procediments judicials, però ha assenyalat que en casos com el Gürtel i en el que està implicat Jaume Matas, hi hauria d'haver explicacions per part dels dirigents nacionals del PP. Fernández de la Vega ha apel·lat a aquestes explicacions en una entrevista en Ona Zero, recollida per Efe, en la qual ha assegurat no tenir cap dubte que José Luis Rodríguez Zapatero optarà a una nova reelecció com a president del Govern i ha descartat, que ella pugui ser candidata del PSOE a l'Ajuntament o a la Comunitat de Madrid.

Respecte a l'inici de la compareixença davant el jutge de l'expresident balear Jaume Matas pel "cas Palma Arena", ha apel·lat a la prudència. Però en la línia seguida, ha subratllat que "és evident" que des d'un punt de vista polític, els fets que s'estan jutjant, si es confirmen, són molt greus. I per això es troba a faltar una explicació política per part dels responsables del Partit Popular (entre ells el propi Mariano Rajoy), "que sembla -ha dit- que sempre se situen de costat i usen una doble vara de mesurar".

Per a ella, quan es tracta d'assumptes que els afecten directament, els dirigents del PP miren per a un altre costat i exigeixen respecte, però quan incumbeix als altres, arremet contra jutges, policies i fiscals. També ha realitzat una trucada que hi hagi explicacions per part dels dirigents del PP davant del cas Gürtel, sumari el secret del qual s'aixecarà el pròxim 5 d'abril.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris