nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

Fiol: "qui hagi practicat les detencions tendrà els seus motius"

El portaveu popular no creu que les detencions puguin malmetre la imatge turística de l'arxipèlag

El portaveu del PP en el Parlament, Francesc Fiol, ha assenyalat avui que qui hagi practicat l'"acte violent" de detenir a l'ex-conseller de Turisme, Francesc Buils (UM), a l'empresari de la comunicació Jacint Farrús i altres dues persones en el marc de l'Operació Voltor, "tindrà els seus motius i arguments", que, segons diu, ell desconeix.

En una roda de premsa, Fiol expressa el seu "respecte" per l'acció de la Justícia a què demana que actuï amb la "màxima celeritat possible" i que garanteixi la presumpció d'innocència de les persones arrestades en el marc de la investigació sobre una presumpta trama de corrupció ordida des de l'Institut d'Estratègia Turística a través de la qual s'ha desviat durant la present legislatura fons públics a persones i empreses afins a UM.

Preguntat sobre si la detenció en els últims mesos, en el marc de l'Operació Voltor, de dos exconsellers de Turisme Miquel Nadal i Francesc Buils, pot tenir efectes negatius sobre la imatge turística de les Balears a l'exterior, el diputat 'popular' admet que "això no és exemplar", si bé considera que als turistes alemanys i anglesos no "els preocupa aquest tipus d'informació".

"No crec que la nostra imatge turística depengui d'aquestes qüestions, ja que a les persones que siguin a la Gran Bretanya i Alemanya planejant les seves vacances el que els preocupa és que els preus siguin competitius, que els serveis siguin de qualitat i que faci bon temps els dies que vénen a Balears", subratlla Fiol.

Per això, ha afirmat que ell "no lligaria" l'arrest de dos exconsellers de Turisme amb uns possibles efectes negatius sobre la imatge de les illes en l'exterior, ja que, segons la seva opinió, això seria "desproporcionat".

A més, assenyala que aquest tipus de detencions, relacionades amb presumptes casos de corrupció, "té més a veure amb una situació que vivim a les Balears" i, en aquest sentit, ha indicat que cal esperar que "es vagi aclarint com més aviat millor i que la justícia dicti les resolucions pertinents que si alguna cosa s'ha fet malament, es respongui per això i, si no s'ha fet malament, es produeixi l'absolució i la reparació del dany causat a aquestes persones".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per miquel, fa mes de 10 anys
És curiós...Quan detenen als altres, diu que els qui han executat les detencions " tenen motius i arguments".
Quan detenen als del PP canvien el discurs :"persecució", "interessos"...
qui creu aquest doble discurs ?
Me deceb aquest discurs tan manipulat i poc ètic.
Valoració:-2menosmas
Per TALL, fa mes de 10 anys
Què curiós, en "Tito"... Si més no crida l'atenció que, ara que rep un dels afavorits per Matas i ell mateix en l'adjudicació del TDT, demani prudència i respecte per la pressumpció d'innocència. Ens anam acostant a la cova!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris