cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

El PP considera ara la moció amb UM i diu que Matas és un “militant de base”

Miquel Ramis tornà a criticar Antich per l'acord amb UM per fer Rado Presidenta del Parlament

El PP torna a canviar de cançó. Si el reelegit president, José Ramón Bauzá, havia deixat clar a principis de setmana que amb la Unió Mallorquina actual no es podia pactar, ahir el seu número dos, Miquel Ramis, el contradigué i, quan li preguntaren si la negativa de Bauzá a pactar amb UM suposava descartar una moció de censura, recalcà que, "atesa la situació de la Comunitat, totes les mesures són considerades" i "el partit i cada junta local decidiran en cada moment en funció de les circumstàncies polítiques".

El vicesecretari general del PP, Miquel Ramis, evità valorar si l'expresident del Govern i dels populars, Jaume Matas, imputat en el cas Palma Arena, havia de venir a Palma a declarar o fer-ho des dels Estats Units per videoconferència, opció que estudiaria la seva defensa. Ramis afirmà que el PP no té opinió perquè es tracta d'una qüestió que "afecta un militant de base" i "té dret a defensar-se com cregui convenient".

Qui serà, segurament, el nou secretari general del PP aprofità per criticar el president Antich per l'acord assolit amb UM per fer presidenta del Parlament la socialista Rado. Assegurà que "el Govern d'Antich és el de la incoherència i del cinisme" i es preguntà quan "mentia" el president: quan expulsà UM del Govern dient que eren "corruptes" o quan tornava a pactar-hi al Parlament.

"Quina cara!", l'esquerra

"Quina cara!", exclamà Ramis després de repetir declaracions de Toni Diéguez (PSOE) i d'Eberhard Grosske (EU) que vinculaven UM amb la corrupció. "No sé com volen que els ciutadans respectin un president si no es respecta a ell mateix", advertí. "El que s'ha pactat és copar una presidència més -la del Parlament- perquè l'estabilitat de la Comunitat continua enlaire", recalcà. Així mateix, afegí que "quan vulguin parlar d'estabilitat, ens hi trobaran, però per fer embulls no".

"Orgullós" de ser del PP

El vicesecretari general dels populars també es mostrà "orgullós" de pertànyer a un partit que en el seu congrés mobilitzà 9.300 militants. "Aquesta és la força del PP"i "si no fos del PPtindria motius per estar preocupat", apuntà Ramis, qui reptà l'esquerra a tenir la "valentia" de fer el mateix per "regenerar-se". El número dos no volgué dir si el candidat perdedor, Carlos Delgado, serà un dels nous vicepresidents de Bauzá, però destacà que s'hagi "posat a disposició" d'ell i deixà clar que, per guanyar, "tots els militants són necessaris i imprescindibles". Bauzá definirà la setmana vinent la nova direcció del partit i, previsiblement, mantindrà de vicepresidents Toni Pastor i Pere Rotger.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per alcudienc, fa mes de 10 anys
En Ramis sempre repeteix i defineix els seus adversaris politica amb la calificaicó de "cínic, cinisme". La veritat Sr. Ramis millori el seu lèxic. perqué cansen molt els seus Aires.
Valoració:1menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys
Mates no tan sols es la vergonya de Balears. es la vergonya de l'estat espanyol, i ha fet caure en ridicul la nostra comunictat autónoma.
Militant de base un "honorable" Prsident durant 8 anys? Una altra pressa de pel!!!
Valoració:4menosmas
Per Pep, fa mes de 10 anys
Heu hipotecat ses illes amb un Metro caríssim, que tardarem 30 anys en pagar-lo,,,
Heu construït un velòdrom també caríssim, que a més no serveix per fer-hi competicions de bicicletes,,, tan sols per fer-hi concerts...
Heu destrossat els paisatges de Mallorca, Eivissa,...
Vareu tirar avall es Pont d'es tren i heu construït a damunt una pseudorèplica del mateix,,,
Vos heu gastat dotbers públics en Putiferios russos, drogues i qui sap més...
Sou els culpables directes de sa crisis ecònomica en afavorir tant i tant el món de as construcció...

I ARA DEIS DE "QUINA CARA L'ESQUERRA" I "QUE ESTEIS ORGULLOSOS DE SER DEL PP" !!!!!
JO VOS DIC: "QUINA CARA QUE TENIU EN ESTAR ORGULLOSOS DE SER DEL PP"... EL SENYOR MATAS ÉS EL PITJOR PRESIDENT DE LA HISTÒRIA DE LA DEMOCRÀCIA DE LES BALEARS!!!! I AIXÒ NO M'HO HE INVENTAT, HO HA DEMOSTRAT ELL MATEIX...

Bon dia.
Valoració:8menosmas
Per Que li deu en Ramis a Jaume Mates?, fa mes de 10 anys
De cop tots han tornat secs, sords i muts, pero no devallen el Sant Crist i la verge de la vasa. En el PP veneren en Mates i na Munar (com la verge de LLuc o el Crist de la Sang), perque en el fons tots voldrien/aspiren ser com ells. Ja saben que sempre troben algun fiscalet o jutge que es molt amiguet..., i ja es sap que l'amistat....hoy por ti, mañana por mi (mirau en Camps a Valencia), i aquí, en Barceló també va mostrar els peus i el fiscal de l'Estat, els peus i la panxa, en donar la cara per Mates. Demanen cadena perpetua revisable per els terroristes, assasins, violadors....a tot, menys per els delictes dels politics corruptes, politics pedofils i politics lladres de mil.lions (pagen amb la calderilla del que han robat i al carrer)
Valoració:8menosmas
Per Un ciutadà sense afiliació, fa mes de 10 anys
Mocions de censura, tot d'una, sense cap mena de dubta. Per molta barra que tenguin, després del pacte en la mesa del Parlament, i servir-se del vot de Vicens sempre que el necessitaven, no poden , de cap manera, criticar que vosaltres pacteu amb UM mocions, en totes les institucions.
Valoració:-3menosmas
Per Que no ens tornir robar!!, fa mes de 10 anys
Deven voler presentar una mociò de censura per agafar el Govern,tapar coses de l'etapa Matas i acabar de saquetjar les arques de la Comunitat.Si ja vos coneixem bè!!
Valoració:8menosmas
Per Galàctic, fa mes de 10 anys
Senyors del Balears, puc entendre que és interessant periodísticament el tema de la moció de censura però crec que ja vos ha fuit de les mans. Sempre intentant treure titulars cridaners de declaracions en les què pràcticament no es diu res. El PP diu que no ha tancat les portes definitivament a res, no diu que s'estigui plantejant de bell nou la moció de censura, això darrer només ho deis vosaltres per veure si es venen quatre diaris més.

Els hi agrairia que deixassin d'embullar la gent amb aquest tema, bàsicament perquè saben bé que si hi ha algun moviment per dur endavant una moció n'Antich convocarà eleccions anticipades de seguida. Per tant una moció de censura és molt difícil que arribi a bon port. El que fan vostès amb tot això és ajudar i col·laborar de forma intensa en provocar més inestabilitat, que vist fredament pentura és el que cerquen.
Valoració:-1menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 10 anys
Es ridicul estar orgullòs que en el darrer Congrès votas el 51% del militants.A capo eleccions siguin Nacionals,Autonòmiques,Locals o Europees hio ha hagut una participaciò tan baixa.A mès,lo normal es que els militatnts d'un Pariti Politic perticipin mès de les decisionas del seu Partit.Aquesta baixa participaciò demostra la meva teorìa de que la majorìa d'afiliats al PP lo ùnic que volen es el carnet per treure beneficis a les Institucions a on governen ells.I dir que Jaume Matas es un militant de base,es una de les tantes mitjes veritats que emplea aquesta tropa.Jaume Matas es el ex-President del Partit i ex-President del Govern que quant estava en el poder va fer lo que tots sabem.Ara surtir diguent que ell no hi era es una prova mès de la seva falta no tant sols d``experiencia sinò d`escrupols.Per altra banda voldrìa saber quina responsabilitat te en Joserra en la recalificaciò d`una terrenys a Marratxi que donaren el 3 mesos mès de 14 milions d'euros de beneficis a Vicenç Grande.I en quant en el Miquel Ramis sobren els comentaris,tots coneixem la catadura moral d'aquest individu.Aquesta es la regeneraciò del PP'? Idò vaja! No es nota gens.
Valoració:5menosmas
Per Vos coneixem a tots, fa mes de 10 anys
Sr. Ramis, expliqui quins interessos té vostè a Son Bosch perquè al seu partit li hagi faltat temps per tirar endavant la desprotecció de la zona. Ni té vergonya, ni ètica ni res de res.
Valoració:4menosmas
Per ANTONI (Pollença), fa mes de 10 anys
Segueixen marejant la perdiu, però no ens diuen: ON SÓN ELS DOBLERS DEL PALMA ARENA
Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris