algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Antich nega que Zapatero li hagi demanat eleccions anticipades

Des de Menorca, el president de les Balears ha recordat que és ell qui dirigeix l'acció del govern autònom "amb el ple suport de Zapatero"

116418

Antich, ahir a Menorca, amb Jaume Carbonero, Pilar Carbonero i Marc Pons.

Ferran Aguiló

El president de les Balears, Francesc Antich, ha manifestat a Menorca que "en cap moment" el president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, li ha demanat "que convoqui eleccions anticipades", ni que disolgui el Parlament balear.

Antich ha declarat que "totes les decisions sobre el Govern balear, les iniciatives polítiques i l'acció de govern s'adopten aquí, a les Balears; i ho explicam amb el ple suport del president Rodríguez Zapatero, que està perfectament informat de la situació." El president ha asseverat que "ningú" no li ha demanat que no dissolgui el Parlament Balear i convoqui eleccions anticipades.

Es tracta, ha afegit, d'"una facultat que el nou Estatut d'Autonomia concedeix al president de la Comunitat Autònoma i és una decisió que em correspon prendre i aplicar, sense que rebi pressions externes."

Antich ha declarat que "continuam impulsant la nostra acció de govern" i ha al·ludit a la visita realitzada avui als municipis menorquins de Ciutadella i Alaior per "conèixer in situ les inversions, noves infraestructures i equipaments que executam en aquesta Illa; és moment de serenitat i de pensar en l'interès general de les illes per garantir el funcionament de les institucions. Tots hem de ser coresponsables".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pssssss!, fa mes de 10 anys
PSM és UM de l'esquerra sinó temps al temps, els que hi hem estat a dins durant un bon temps ja sabem quin tipus de tipejos hi ha i quins són els seus objectius.
Si fora de sa política no sa mengen ni un rosco!
Valoració:-1menosmas
Per PSM-Entesa Nacionalista, fa mes de 10 anys
Aquí els quatre gats del nacionalisme ens treiem els ulls i mentrestant e PP fa la seva feina: no heu llegit les respostes d'en Delgado i en Bauzá a El Mundo? Fan feredat. Mentrestant, dedicau temps a posar a parir el PSM, ERc, Entesa... No veis qui és l'enemic, pardalarros?
Valoració:-8menosmas
Per Pau Arranz, fa mes de 10 anys
Aquest titular diu exactament el contrari del que s'explica al primer paràgraf. Que és el que nega Antich? Que en Zapatero li ha demanat que convoqui eleccions o que no les convoqui???
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris