cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Massot surt de presó per declarar però el jutge suspèn la compareixença

Estava citat per aquest matí, però el jutge ha suspès la vista en no presentar-s'hi l'advocat defensor

116432

Massot és conduit per dos agents de tornada a la presó.

Ferran Aguiló(Jaume Morey.)

L'exdirector general d'Ordenació del Terrritorio del Govern, Jaume Massot, ha sortit avui del centre penitenciari de Palma per prestar declaració per la peça número 13 del cas Andratx, malgrat que el titular del Jutjat d'Instrucció número 12 de Palma, Francisco José Pérez, ha suspès la vista per la incompareixença del seu lletrat, Fernando Mateas.

Massot ha arribat a la sala de vistes emmanillat i flanquejat per dos agents policials encara que tan sols va romandre a dins un quart d'hora, ja que el jutge va suspendre a les 10.15 hores la compareixença. Precisament, per aquesta peça també està avui citat a declarar, a partir de les 12.00 hores, l'exbatle d'Andratx, Eugenio Hidalgo, així com l'exzelador municipal Jaume Gibert, que està en aquests moments sent interrogat pel magistrat.

Massot i Hidalgo van ingressar a presó el 28 de desembre després que el Tribunal Suprem confirmàs les penes de tres anys i mig de presó i quatre anys, respectivament, a les que varen ser condemnats dins la primera peça jutjada del cas Andratx, relacionada amb la construcció d'un habitatge en una àrea rural d'interès paisatgístic (ARIP) amb una llicència d'ampliació de nau agrícola.

Mentrestant, l'Alt Tribunal també va confirmar altres cinc anys de presó per a Hidalgo i nou mesos per a Massot que els van ser imposats per l'Audiència Provincial de Palma per la segona peça jutjada d'aquest sumari, relativa a la construcció d'un restaurant del germà d'Hidalgo també en un espai protegit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris