cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

La boira que ho tapa tot

La corrupció i la crisi, que centraren l'acte, impedeixen veure els mèrits d'alguns dels guardonats. Antich fou més aplaudit que els premiats, més que el cineasta Monzón

A les Balears del sol i la platja hi ha ara una boira que ho tapa tot. Alguns l'anomenen corrupció. "Successius casos judicials sobre mala gestió dels doblers públics", l'anomena el president Antich, com si es tractàs d'un fenomen meteorològic advers. La boira tapa l'eficàcia o la ineficàcia del Govern -no ho sabem-, però també tapa la tasca que, com formigues, fan alguns dels guardonats ahir amb les Medalles d'Or o els premis Ramon Llull.

Per exemple, la tasca d'una infermera eivissenca, Neus Torres, que dedica el temps lliure a ajudar els més necessitats. O d'un policia amb coratge que anomenen el Súper. Ell i la desapareguda Rosa Bueno foren els més aplaudits. Més que el cineasta Daniel Monzón. Just els guanyà Antich, que fa dies que no rep premi.

El seu paisà Joan Valent posà melodia a la crisi, música de boira. Els d'UM no venien en representació d'UM. I hi faltà l'imputat del PSOE, l'eivissenc Xico Tarrés, d'excursió. No hi havia imputats, però monges i capellans, se'n veieren com mai. La resta, hi eren tots. Tots menys Munar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris