algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Alberdi menysté Nadal i confia que Melià complirà el codi ètic

La secretària d'Organització del PSIB, Rosamaria Alberdi, assegurà ahir que, abans que es fes, pensava que el sopar d'UM de Palma d'abans d'ahir seria perquè el seu portaveu, Miquel Nadal, es pogués acomiadar. Amb tot, restà importància a aquella demostració de força del dirigent uemita, aclamat pels més de 1.900 assistents, segons els organitzadors. Allà, Nadal digué que no es rendiria, tot i que el PSIB i el Bloc en reclamen la dimissió en compliment del codi ètic des que el jutge de l'operació Maquillatge li retirà el passaport.

"Nadal no pot ser interlocutor i la més interessada a complir aquest pacte és UM", afirmà la política socialista, amb referència al codi ètic. També digué que el fet que Nadal expliqui que no es pensa rendir no és una qüestió que hagi de preocupar el Pacte.

Per Alberdi, és precisament UM la més interessada a complir el codi ètic. "Estam absolutament convençuts que l'actual president d'UM vol complir el pacte per la governabilitat i la transparència perquè així ho ha dit i està fent les passes necessàries", afirmà. La dirigent socialista confia que el nou president dels uemites, Josep Melià, complirà. Amb tot, també digué que "si enmig es mesclen personalismes i interessos que no puc entendre, l'únic que puc fer és donar suport a Melià en les seves declaracions de voler recuperar la credibilitat a UM que, evidentment, passa per complir el Pacte". Alberdi parlà en un acte de les joventuts del PSIB per recaptar doblers per als perjudicats pel terratrèmol d'Haití. Són força significatives, perquè és previst que el Pacte es reuneixi aquesta setmana per abordar la qüestió.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 11 anys
El que han de fer n'Alberdi, na Calvo i en Grosske és complir la Constitució i la Declaració Universal dels Drets Humans.

Constitució Espanyola
TITOL I. Dels drets i dels deures fonamentals
CAPÍTOL SEGON. SECCIÓ 1ª.
Article 24

2. Tothom té dret al jutge ordinari predeterminat per la llei, a ser
defensat i assistit per un lletrat, a ser informat de l'acusació formulada
contra ell, a un procés públic sense dilacions indegudes i amb totes les
garanties, a utilitzar els mitjans probatoris pertinents per a la defensa
pròpia, a no declarar contra si mateix, a no confessar-se culpable i a
la presumpció d'innocència . ..........

Declaració Universal dels drets Humans
Article 11

1. Tots els acusats d'un delicte tenen el dret que hom presumeixi la seva innocència fins que no es provi la seva culpabilitat segons la llei en un judici públic, en què hom li hagi assegurat totes les garanties necessàries per a la seva defensa.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris