nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Nadal: “No ens rendirem”

UM-Palma escenifica el suport al seu líder quan els socis del Pacte li exigeixen la dimissió. Assegura que no “consentirà” que els altres partits li diguin què ha de fer

"Hem de fer com feien els soldats russos en la Segona Guerra Mundial: si jo caic, un altre ocuparà el meu lloc per defensar les nostres idees". Així acabà ahir el portaveu d'UM a Cort, Miquel Nadal, el discurs del sopar de festes ajornat dels 'uemites' de Palma. Una trobada amb 1.900 assistents, segons els organitzadors, que volia ser una demostració de suport al dirigent. Tot i la referència a la possible caiguda en combat, Nadal deixà clar que no es faria enrere: "No ens rendirem, perquè sé que volsaltres no us rendiríeu. Només faré el que vosaltres em demaneu, només vosaltres decidireu". Per acabar de respondre a aquells que li demanen la dimissió, encara hi afegí: "Jo compliré amb els meus compromisos, amb els ciutadans que van votar UM el 2007".

Nadal parlà amb seguretat, però cansat. Ja no té la mateixa força que transmetia en els discursos de la campanya electoral, tot i que l'escenari no podria ser millor: amb l'hipòdrom de Son Pardo ple de gent que havia fet més d'una hora de coa per seure-hi. Mentre esperaven, de fons, sonaven cançons com I will survive. La sala, guarnida amb el blau d'UM, era coronada per cartells amb grans fotografies de Nadal i lemes com "Estam amb tu" i "Aposta segura". Tot semblava preparat per a un míting electoral.

Quan Nadal arribà, ho féu entre aplaudiments i, quan acabà de parlar i baixà de l'escenari, no ho féu per sopar sinó amb la voluntat de saludar un per un tots els assistents. Ara bé, Miquel Nadal no passa per un bon moment. "Són moments molt durs", reconegué. Els socis d'UM al Pacte li reclamen la dimissió en compliment del codi ètic i està previst que li ho exigeixin en la reunió de la comissió de seguiment del Pacte que es farà la setmana que ve. Nadal ho sap i per això advertí que "no és gaire democràtic que els altres partits no respectin la independència d'UM; ara fins i tot ens volen marcar l'agenda, però no ho consentirem".

La gent aplaudí constantment el líder. No hi era la seva número dos, Cristina Cerdó, i, malgrat que tota l'executiva d'UM hi estava convidada, només fou vist l'exbatle de Campos Guillem Ginard.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Ca rater, fa mes de 11 anys
Això fa olor (per no dir que put) a escissió.
Valoració:-3menosmas
Per Bartomeu, fa mes de 11 anys
Quanta enveja que li teniu, o no? Millor que tots treballessiu com ell. UM anirieu més bé. Endavant Miquel Nadal i UM Palma. Jo els he conegut i a les municipals els votaré.
Valoració:3menosmas
Per joan esteve U., fa mes de 11 anys
UM, quin sopar mes patetic!!!!
Valoració:-8menosmas
Per Un militat d'UM, fa mes de 11 anys
Avís als nous navegants d'UM:

S'ha de tenir en compte que els estatuts del partit deixen clar que qualsevol militant pot reclamar un Congrés Extraordinari si aconsegueix l'aval del 25% dels afiliats.
Valoració:7menosmas
Per p. = cañellas, fa mes de 11 anys

Cañellas ets penós!!!
Valoració:11menosmas
Per Xisca Perelló, un altre pic, fa mes de 11 anys
Per saber la quantitat de gent que va anar realment caldria que cridassiu a Son Pardo i allà vos diran que van servir aproximadament 2.500 sopars, 2.200 de porcella i 300 de pollastre pels que no podian menjar procella. I tothom va pagar a raja tabla cinc euros pel sopar. Així que aquest que m'ha precedit en el post número 30, ja cal que es llegeixi millor la informació que publica el DM, on diu ben clar que cadascú va pagar pel menjar i que cridi a Son Pardo.
Valoració:4menosmas
Per Empegueïda...., fa mes de 11 anys
Vaja sopar de porcella a 5 euros.....Ara s'enten millor.

On puc comprar el tiket, per un vespre, i panxa plena, jo també puc ser Nadalista.

Es clar que això no paga la festa. I d'on surt la doberada que falta?

D'alguna comissió de Son Oms... o de Can Domenge... o de Televisió de Mallorca...o de Nova Singladura... o de...
Valoració:0menosmas
Per Josep, fa mes de 11 anys
Miquel has estat capaç de reunir 3 vegades mes gent d'UM tu tot solet a Son Pardo que tot el partit al sopar de Nadal a Son Amar. Aixo vol dir que la gent esta amb tu. Estic amb tu. Tristament, ni en Melià ni en Monjo t'arriben a les soles de les sabates.
Valoració:2menosmas
Per Molt feliç, fa mes de 11 anys
Estic segur que aquest acte és l'inici d'un gran projecte polític. En el que no tenen cabuda els traïdors. Claríssim.
Valoració:11menosmas
Per Molt feliç, fa mes de 11 anys
Estic segur que aquest acte és l'inici d'un gran projecte polític. En el que no tenen cabuda els traïdors. Claríssim.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris