algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Hisenda va investigar els comptes de Reus

L'Agència Tributària de les Illes va investigar a instàncies del magistrat instructor del cas Palma Arena tots els comptes bancaris en els quals tenia signatura o estava autoritzat l'expresident de Gesa, Bartomeu Reus. L'estudi se centrà entre els exercicis 2003-2009 i recull al voltant de cinquanta comptes bancaris.

Segons informes de la Guàrdia Civil, Reus hauria estat "testaferro" de Matas per tenir a nom seu un pis de luxe en una del millors barriades de Madrid i on actualment viuen els fills de l'expresident. Se sospita que Matas pot ser-ne el vertader propietari.

Més peticions de nul·litat

L'expresident Matas, mitjançant el seu advocat Rafel Perera, considera que ha de ser estimat l'incident de nul·litat d'actuacions en relació a les diligències informatives sobre el patrimoni de Matas que presentà l'advocat Gregorio San José, misser de la també imputada Josefa Lorca.

Perera, en un escrit adreçat al jutge Castro, assenyala que "ha d'expressar per raons de legalitat processal i per tot el que no s'aprecia la ineludible connexitat delictiva entre els fets que varen motivar la instrucció del cas Palma Arena i la investigació patrimonial del senyor Matas". Amés, insisteix en la voluntat de Matas de declarar davant el jutge el proper dia 23 de març.

Fonts judicials apunten la possibilitat que d'altres missers del cas Palma Arena també se sumin a la petició de nul·litat. L'advocat Antoni Albert, que representa els interessos de l'expresident de Gesa-Endesa, ja s'ha afegit a la petició .S'espera que la setmana que ve el jutge Castro es pronuncï al respecte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris