algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

L'ampliació del Pla Futur E 'millorarà la qualitat i mantindrà ocupacions'

El president Antich i el conseller Miquel Ferrer valoren positivament la mesura que afectarà el turisme impulsada avui des de Madrid

El president del Govern balear, Francesc Antich, ha valorat avui que la dotació del Pla FuturE per a aquest any que aprovarà avui el Consell de Ministres, suposa una nova inversió dedicada a "mantenir l'ocupació i millorar la qualitat dels serveis".

Per la seva part, el conseller de Turisme, Miquel Ferrer, també ha considerat beneficiosa la mesura impulsada per l'Executiu central, i ha remarcat que el seu departament estudiarà amb detall els seus continguts, de cara a vetllar perquè les partides que es destinen arribin directament al sector.

Així ho han exposat ambdós en la presentació d'un conveni de promoció amb el Consell d'Eivissa per a la promoció de les illes i preguntats pels mitjans de comunicació per la seva opinió respecte a aquesta nova línia per propiciar reformes al sector turístic.

Sobre això, Antich assegura que aquestes inversions estatals es complementaran amb les que disposa l'Executiu autonòmic per al sector, la qual cosa constitueix una sinergia en la línia de "recolzar" els empresaris que es dediquen a aquesta activitat.

Per la seva part, el conseller de Turisme veu "beneficiosa" l'ampliació de la línia de crèdit que gestiona l'Institut de Crèdit Oficial (ICO), si bé ha destacat que la seva "obsessió" serà que es destinin les inversions turístiques a les illes "de forma ràpida" i que s'apliqui tot el seu import al sector.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris