nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Munar anirà al jutjat, però no declararà

La presidenta del Parlament està citada avui com a imputada pel cas Maquillatge, però s'acollirà a la seva condició d'aforada per no dir res

114724

També declarà com a imputada al cas Can Domenge.

J. TORRES

Maria Antònia Munar té previst declarar avui dematí davant el jutge Lope Sola com a imputada en l'operació Maquillatge. Munar va fer públic ahir que assistirà a la citació del titular del Jutjat d'Instrucció Número 2 de Palma, però que no declararà. De fet, el comunicat de la presidenta del Parlament assegura que "d'acord amb l'article 44 de l'Estatut d'Autonomia, i a causa de la seva condició d'aforada, es reserva el dret que l'empara a declarar davant l'autoritat judicial pròpia de les Illes Balears com és el cas del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears".

Aquesta és la segona vegada que el magistrat Lope Sola cita la política d'Unió Mallorquina pel cas Maquillatge. Dia 18 de desembre Munar optà per no comparèixer, després que el seu advocat, Gabriel Garcías, presentàs un escrit al jutjat per comunicar que la seva clienta no hi acudiria, a l'espera de fer-ho si arribava el cas, davant el TSJIB. També estan citats a declarar com a imputats l'administrador de Vídeo U, Ramon Rullan, i Rosario Martín, representant de les societat Mozalbete i Nova Singladura, que fou designada com a secretària d'UM al Consell .
Cal recordar que la presidenta del Parlament és aforada i per tant pot demanar que s'elevi la part que l'afecta a ella de la causa al Tribunal Superior de Justicia (TSJIB). De fet, Munar ja ha declarat en una ocasió com a imputada en el TSJIB. Fou el mes de novembre per un tema relacionat amb l'operació Can Domenge. Aquell dia l'expectació mediàtica a l'entrada de l'edifici de Can Berga fou espectacular.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per catalineta cirereta, fa mes de 11 anys
Fins quan els habitans de les illes aguantarem i riurem del xou dels que hens han robat els doblers i el futur d'aquesta comunitat. Aquesta desgraciada i els seus companys politics, veinats, primas esteticistas asesoras?..., quina cutreria, quina poca vergonya .S'han menjat el rebost fins i tot dels nostres nets i encara dona beneides al Parlament. encara li pagam el sou a ella i a tots els lladres que traginen per dins les institucions. No hi ha algu amb cervell que comandi. On es la policia?.....Els de Antivicio que son tots a Maimi?, no en queda cap aqui.
Valoració:5menosmas
Per robines, fa mes de 11 anys
Qui calla otorga, o no, també potse que el jutge que instrueix el cas ja sàpiga més del que fa contes sa "princesa" o com ara hi ha llibertat d´expressió oral i/o escrita podem dir sense por a equivocar-nos "sa mala puta de sa princesa" -ara que està de moda ser una mica republicans i demanar en veu alta i en públic la "mort al rei borbò" idò sí, ja sap el jutge moltes més coses i temas i tames de l´assumpte maquillatge, perfumatge, massatge i pillatge de la senyora munar riutort -ara si que hi riura tort, i per mols anys (haber elegido muerte)- perque els altres imputats no es que li hagin tirant precisament flors i violes a na maria antonieta ans al contrari està agafada per tots els costats -i ara que hi ha llibertat d´expressió tant oral (meam si agafau el doble significat) i/o escrita podem dir ben alt i fort que ho està ben aglapida en tots els ets i uts i que el i la que fa manco comptes l´ha delatada per el seu joc brut i corrupte i prevaricador i mafiós i prepotent i maleducat de les seves formes i els seus "hechos" -no diven que per les seves obres les coneixereu, idò ja en teniu una aqui que no crec jo que ningú voldria estar a la seva pell, perque li caurà un puro -senténcia condemnatòria i ferma molt ferma- ja que la tenen agafada pels mateixos ovàris -si és que ni queden, després de tot aquest bollit, que tris que es teu fill, quasi ja major d´edat hagi de llegir aquestes linies, perque mentre sa mare les xucla ell plora trist a un racò de la sala menjador demanant-se on punyetes és son pare vertader i quin sentit té aquesta vida, tot i haver nascut al centre del món com és un poble tan hermós com costitx i els seus expoliats "bous" què qualque cosa sap també sa mala puta de sa princesa d´aquest tema tan nostrat.

Primer va caure en tomeu vicenç -temps enrera caigueren per bons al.lots en tomeu cerdà i en pere morey el llevaren d´enmig perque li venia un "sutnami" damunt que ni una legió de sant cristos de la sang l´hagueren salvat -paraules d´un amic i defensor seu com fou en bielet canyelles, ara sa princesa, idò ens trobam que de la banda dels cinc genets de l´apocalipsi només queda en llibertat en maximiliano carlos morales gómez com qual ronald higgs de la banda del robatòri del tren de glasgow l´aglapiren al crepúscol de la seva existència però l´aglapiren, ja ho saps carlitos prepara sa maleta de montreal 76 per anar cap a la casa que està situada en front de l´hipòdrom de son pardo i jugar un set i mig amb qui tú ja ben bé saps.... vius i sort amigo....
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris