algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els presumptes testaferros de Munar desconeixien les subvencions a Vídeo U

Víctor Garcia, que comprà el 25% de la productora el 2004, digué que fins ara no n'ha obtingut beneficis

114346

Coloma Munar, ahir en sortir dels jutjats, amb el misser Pau Mas.

Ferran Aguiló(Jaume Morey.)

Ahir declararen com a imputats davant el jutge Lope Sola per l'operació Maquillatge dues persones properes a la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar: la cosina del seu marit, Coloma Munar, i l'espòs, Víctor Garcia, accionista de Vídeo U. Tots dos afirmaren per separat que desconeixien que la productora Vídeo U havia obtingut subvencions del Consell. Garcia afegí que se n'assabentà pels mitjans i que ell mai no s'havia ocupat de la societat, que "tan sols hi figurava com a soci", apuntà. Assistia a les juntes anuals, en les quals només es parlava de si hi havia beneficis i de com aquests s'havien de reinvertir per a la compra de material nou.

L'accionista de Vídeo U assenyalà, a preguntes del fiscal, que "ignor a qui venia Vídeo U". Precisà que "simplement era un inversor" i que fins ara no ha obtingut beneficis de la seva participació. També digué que ignora si la maquinària es va vendre a la Televisió de Mallorca. Respecte de la relació de la productora amb la societat Àmbit Digital, indicà que la desconeixia. Pel que fa a la societat Bahia Difusió i Vídeo U, tampoc no sabé contestar el motiu pel qual està fraccionada. "Supòs que perquè Vídeo U és la productora i Bahia Difusió la que posa en marxa les emissores" , matisà.

Garcia afirmà que el 2004 l'administrador de la productora, Ramon Rullan, li va proposar "entrar a Vídeo U amb la compra d'un paquet accionarial del 25%" de la companyia. Assenyalà que hi va invertir 150.000 euros dividits en sis pagarés de 25.000 euros i que el darrer l'acabà de pagar el novembre passat. El declarant afirmà que, quan entrà a la societat, en formaven part el bufet Font, Emili Gené i la Gestoria Sard. Recordà que tots hi ingressaren el 2004 i "érem els primers per obtenir la llicència de digitals". Garcia, ara jubilat, ja havia tingut relacions comercials amb Rullan en temes de producció de vídeo i audiovisual.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tanmateix, fa mes de 11 anys
Ciutadà, en Pere Antoni ho explica molt bé. I en referència al titular de la notícia: Hi ha molta de gent desmemoriada.
Valoració:5menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 11 anys
Mallorca ès petita. Aquests jutges instructors forasters arribaran fent sospitosos a tots es mallorquins, quan són ells es principals sospitosos de estar an es servici des PSOE, des PP o IU.
Valoració:0menosmas
Per ciutadà, fa mes de 11 anys
No sé de què riuen. Qualcú m´ho pot explicar?
Valoració:3menosmas
Per Pere Antoni., fa mes de 11 anys
A Mallorca sempre s'ha dit que "per fer el colló no fan pagar res".
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris