nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Perera diu que Matas declararà el 23 de març

Rafel Perera, misser de Jaume Matas, assegurà ahir que el seu client compareixerà el 23 de març davant el jutge José Castro. Diumenge, dBalears informà que Matas es plantejava una estratègia per no haver de comparèixer i, en darrera instància, demanar l'empara dels EUA, atès que se sent víctima d'una "persecució" judicial.

Segons Perera, "des que la Fiscalia va començar la tramitació de determinades diligències, vaig posar en coneixement dels fiscals -de paraula i per escrit- la plena disponibilitat de l'expresident per personar-se a Palma i aclarir totes les qüestions que fossin pertinents". "Posteriorment -continua-, he manifestat amb reiteració al jutge (de paraula i per escrit) el desig de Jaume Matas de comparèixer i de prestar declaració, a més de fer patent la seva contrarietat per la llunyania de la data assenyalada per a aquesta declaració".

Segons Perera, "aquests antecedents, afegits a la coherència més elemental, evidencien, consegüentment, que manca de tota base la informació divulgada, una informació que, a més, perjudica greument la imatge de l'expresident i crea, de manera maliciosa, un brou de cultiu advers en els mitjans judicials".

Matas "no s'ha plantejat mai, ni m'ha plantejat, la possibilitat d'eludir la declaració del 23 de març a Palma. Per això, desmentesc rotundament, en el seu nom, la informació esmentada", conclou la nota signada pel misser.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris