algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

UM Palma exigeix per unanimitat la celebració d'un Congrés Extraordinari

Demana a Nadal que no dimiteixi com a regidor a l'Ajuntament de Ciutat

El Comitè Local d'UM a Palma ha acordat avui per unanimitat demanar la convocatòria d'un Congrés Extraordinari en el termini que estableixin els òrgans directius del partit per afrontar "amb garanties els pròxims processos electorals", mentre va expressar el seu suport a Miquel Nadal, a qui va reclamar que no dimiteixi del seu càrrec de regidor en l'Ajuntament de la capital balear, malgrat que un jutge li va retirar el passaport i li va prohibir abandonar el territori nacional per la seva implicació en el cas Maquillatge.

Així mateix, durant la reunió que va mantenir avui el Comitè Local d'UM en Palma presidit per Cristina Cerdò, ha manifestat el seu "convenciment" en la "innocència" de tots els càrrecs d'UM imputats en processos judicials, entre els que es troben el propi Nadal, l'expresident d'aquesta formació, Miquel Àngel Flaquer, el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, o la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, entre altres.

No obstant això, ha expressat el seu respecte a la Justícia, així com el seu rebuig de qualsevol forma de corrupció sentenciada pels tribunals amb caràcter ferm. El Comitè Local d'UM a Palma comunicarà aquests acords als òrgans executius d'aquesta formació, coincidint amb la reunió de l'Executiva uemita, que ha començat a les 16.45 hores d'aquesta tarda, i que és la primera que se celebra després de la dimissió el passat 22 de desembre del llavors president d'UM, Miquel Àngel Flaquer.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per lectora, fa mes de 11 anys
Comunic que aquest diari és pitjor que la censura franquista. Molt de català però no és més que una tapadora per poder fer públic només el que interessa a aquesta colla antillibertat d'expressió, si no els convé. Fa uns minuts he enviat una opinió sobre la notícia d'aquesta plana i ha desaparegut com per art d'un mac malign. On se n'ha anat?. Me l'han robada? Anau alerta en no complir amb el mínim exigit quan a drets ciutadans. Jo no som ni menys ni més que els altres però sé quins són els meus dretes i deures, no com voltros, per lo vist. Mentrestant, heu fet desaparèixer la meva opinió sense saber on anar a reclamar-la, bergants!
Valoració:0menosmas
Per frdtruiui, fa mes de 11 anys
hghg
Valoració:2menosmas
Per Pere Antoni., fa mes de 11 anys
Mentres Unió Mallorquina no expulsi els lladres que té, no farà res de bo. El problema és que molts d'aquests lladres manen dins UM.
Valoració:3menosmas
Per bengador gusticiero, fa mes de 11 anys
a nadal l'ambició el cega, no se com no pot veure que de seguir amb aquesta xuleria els jutges el massacraran. Que no ha vist que els altres que han seguit el corrent als jutges els hi ha anat bé, dins lo que cap...
Valoració:5menosmas
Per Andreu, fa mes de 11 anys
Segons on facin el congrès en Nadal no hi podrà anar, no té passaport.
Valoració:8menosmas
Per Afiliat a UM, fa mes de 11 anys
Ja hi tornam a ser, en Nadal dient la pardalada de què té vots per guanyar un congrès i llavors no passa mai del 20%. Miquelet, deixa de fer el ridícul que les teves filles han d'estar empegueïdes.
Valoració:10menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 11 anys
Els grecs tenien una paraula per anomenar l'individu que “passava” de la cosa pública, que no participava en els afers comuns de la polis (ciutat): ídios, idiótes. L'idiota, per tant, seria el que s'estima més recloure's en la seva vida privada (idioteía) tot rebutjant la seva responsabilitat pública com a ciutadà d'una democràcia, o sigui, aquell que és incapaç de pensar i actuar més enllà de les seves ridícules i miserables necessitats particulars. Idiotikós també significa ignorant, vulgar, rude, plebeu, marginat, soldat ras…

Doncs bé, a partir d'avui, si no es fa un Congrés integrador, de consens i representatiu per elegir el seu President, queda estadísticament demostrat que ha Unió Mallorquina és un partit majoritàriament idiota.

Hi ha una altra mena d'idiotes: els que viuen dins la seva ficció (entelèquia idealista), somiatruites que no toquen de peus a terra i es neguen a acceptar LA REALITAT. Aquesta patologia idiòtica és típica de l'adolescència i esdevé molt perillosa si persisteix més enllà dels trenta anys. Els individus que la pateixen són immadurs de mena i el seu infantilisme mental els provoca frustracions sistemàtiques que, si no són reconduïdes com cal, poden amenaçar seriosament la pau de la col•lectivitat, amb moltes i variades TRAÏCIONS. L'única teràpia contra l'idiota utopista és una bona pallissa de REALITAT, però el remei no sempre funciona i l'idiotisme ideològic pot cronificar-se fins a l'autodestrucció fatídica.

El veritable problema d'Unió Mallorquina són aquests dirigents que no volen participar en el joc democràtic d'un congrés. Per què? S'estimarien més, potser, un President no representatiu? No se senten “Mallorquins”, no senten seva la política d'Unió Mallorquina? Estan fora del sistema? Aquesta Unió Mallorquina cada cop més desintegrada i invertebrada, cada cop més indiferent al seu propi destí… Aquest és el veritable problema d'Unió Mallorquina.
Valoració:1menosmas
Per maria estuardo, fa mes de 11 anys


Molt bé, molt bé UM Palma voltros si sabeu que compatereu amb els vots suficients i per això no temeu un congrés. Ara bé els covards fan anques enrera, temen que pels camins legals d'un partit mai podran arribar allà on volen, els arribistes i covards han de trobar altres camins alternatius per assumir un càrrec més amunt del que mai ningú dels d'UM els votaria.
Valoració:-2menosmas
Per Rímmel, fa mes de 11 anys
En Nadal ja ha fet massa mal als mallorquins i als seus companys d'UM com perquè l'haguem d'aguantar un minut més. Que se'n vagi a ca seva i, més endavant, a la presó.
Valoració:7menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 11 anys
Ara és l'hora de sumar. Una suma que està per construir. La suma dels que volen una Unió Mallorquina sòlida i capaç de treballar estratègicament, amb paciència i el cap fred. Un treball que només s'entén des de la lleialtat a l'equip i a la direcció sorgida d'un Congrés.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris