nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

UM: primer encontre d'enguany

L'executiva es reuneix avui horabaixa per debatre, entre altres temes, el nom del candidat que finalment agafarà les regnes de la formació

L'executiva d'Unió Mallorquina (UM) es reunirà avui horabaixa per debatre sobre el nom del nou o nova presidenta de la formació. En cas de decidir-se, seria posteriorment proposat al consell polític, qui hauria d'acordar si s'aprova aquesta elecció o si finalment es convoca congrés per escollir el substitut de Miquel Àngel Flaquer al capdavant del partit regionalista.

Així ho varen indicar ahir fonts d'UM, que, tot i així, volgueren puntualitzar que aquesta seria una reunió ordinària, la primera d'enguany, si bé en l'ordre del dia s'abordarà aquesta qüestió, ja que el temps apressa i el 23 de gener és la data límit per resoldre aquest tema.

Per part seva, l'exbatle de Campos Guillem Ginard va manifestar també ahir que, encara que no es descarta que sigui un dels noms per substituir Flaquer, no s'ha plantejat "seriosament" aquesta possibilitat, sinó que "tot dependrà del que decideixi el partit".

En aquest sentit, l'exprimer edil va incidir que de moment té "diversos temes pendents per resoldre a Campos" i, per aquest motiu, per ara està centrat en aquestes altres qüestions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pablito, fa mes de 11 anys
CONGRÈS EXTRAORDINARI JA!!!
Valoració:2menosmas
Per Pere Antoni., fa mes de 11 anys
Per moltes reunions que facin, UM no anirà bé mentres no tregui tots el corruptes que tenen dins el partit. I si no ho fan, no mereixen el vot de cap ciutadà d'aquestes illes.
Valoració:-1menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 11 anys
Ès necessari mallorquinitzar.
Llista de correccions impròpies i que noltros ja tenim.
menys: manco
ocupés: ocupàs
als: an els
ensopegar: sopegar, travelar
encetar: ençatar
tot el contrari: tot lo contrari
sóc: som
adient: concordant
ambdós: tots dos, els dos
centre: centro
de tenir votar: haver de votar
gent en la que no creiem: gent amb la qui no creim (creiem)
estem, esteim: estam
deben opinar: han de opinar
us tenen: vos tenen
cal: ès mester, ès necessari
ens: mos
nosaltres: noltros
recolçament: recolzament (de colzo)
ha sigut: ha estat
dintre: dins
tornes: tona (rèplica)
força vots: molt de vots


Valoració:-3menosmas
Per maulet, fa mes de 11 anys
Està clar que el nom del candidat proposat serà en Miquel Ferrer d´Alcúdia una vegada que ell ha estat elegit com a nou conseller de turisme del govern balear i així amb el recolçament de molt bona part del comité ejecutiu del partit uemita i en contra del sector grimalt-julve de manacor que "s´ho han menjat tot fins ara" -en sentit virtual, es a dir que ha sigut el sector dintre del partit més afovorit pels càrrec que han ocupat després de les darreres eleccions locals i autonòmiques, de manera que sembla que han canviat les tornes dins um i ara es fa una mica de justícia amb tots aquells pobles que tregueren força vots però que com a contrapartida no obtingueren cap benefici ja que aquest es va anar a un mateix lloc -com quan toca la "grossa"- i els altres comités locals no veren "nasty de plasty" i ara aquest sector està amb en miquel ferrer i el seu grup, que ja comença a ser nombrós dins el partit i que per altra part ja era ben hora, ànim i endavant, visca mallorca lliure...
Valoració:1menosmas
Per Canvi de rumb!!!, fa mes de 11 anys
Jo nomes se que cal un canvi de rumb a UM, tal i com estan les coses actualment. Cal un cop de timó, abans no sigui massa tard. Veig que el vaixell té bons mariners per donar el cop de timó i adreçar el partit cap a un nou congrés.
Valoració:4menosmas
Per catalina, fa mes de 11 anys
Deixau de fer cas d'aquest partit minoritari, corrupte, clientelar...
Si no voleu que vos acabem acusant d'això mateix...
Valoració:-2menosmas
Per Visca, fa mes de 11 anys
Visca UM ! Visca el grup Serra !! Visca Don Pedro de Ses Tanques !! Visca sa corrupció !! Visca na Maria Antonia Munar !! Visca Visca Visca !! Visca d'autonomia !!!
Valoració:-3menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 11 anys
Foraviler tu dius que hi ha un substrat molt important en la part forana i jo et dic que si volem una UM forta en creixement també hi ha substrat a Palma.

Si entre tots, Part Forana i Palma, no sumem no anem a cap
part, ni en el 2011 i el 2015. Tots ens necessitem. I un CONGRÉS és la millor manera de triar una direcció forta i de consens, per marcar el
rumb.
Valoració:11menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 11 anys
Si bé és cerc que hi ha infinitat de persones amb capacitat de gestió dins el partit, no és menys cert que la mediocritat i mesquinesa política estan ben arrelades a l'aparell del partit; circumstància que ha impossibilitat que gent preparada i honesta ocupés càrrecs de responsabilitat política a l'estructura del partit.

Per tant, a UM li sobren els mesquins i als traïdors amb mediocritat innata que l'han portat a l'actual prostració política al PSOE i n'Antich. Tampoc ensopego amb el qualificatiu que es mereixen els que enceten una guerra fratricida amb joc brut per satisfer la seva exagerada vanitat. Aquests personatges no fan cap falta a UM, sinó tot el contrari. Per una altra part, sóc incapaç de trobar un qualificatiu adient per aquells que volen rostir el company/a adversari/a del partit.

”Els reis de la conxorxa i la maquinació no poden renovar el partit sinó rovellar-lo encara més”

La pura realitat és que els narcisistes megalòmans es creuen insubstituïbles, que tot ho fan bé, que cada cop que vulguin poden decidir unilateralment quan, qui i com a fer l'elecció del President d'UM…, sense comptar amb la resta de militants. És evident que amb la seva actuació s'allunyen de les bases i encotillen el partit i els militants. Les seves fites i estratègies polítiques esdevenen fites i estratègies purament personals en lloc d'ésser col•lectives.

La vanitat de certs dirigents que volen assemblar-se al Blair, d'imposar-se al Congrés conduirà UM a la mateixa desfeta humiliant que el P. Laborista anglès.

No resistirem una altra desfeta. Els afiliats i militants que estimen a Unió Mallorquina creiem que és l'hora de la veritat, és l'hora de convocar un congrés extraordinari.

Valoració:11menosmas
Per foraviler, fa mes de 11 anys
La extinció i desaparició d'UM del mapa polític és el desig de la dreta estatal (PP) i l'esquerra nacionalista (PSM), ja que aquesta es nodreix de vots en ambdós costats. Malgrat el que prediquen molts d'il•luminats del PSM, el nacionalisme a les Illes si vol ser fort i lluitar per ser majoritari, no pot ser d'esquerres. Tenim els exemples d'Euskadi (PNB) i Catalunya (CiU). Es molt trist que durant anys la gent de centre nacionalista hem tingut la disjuntiva de tenir votar al Parlament gent en la que no creiem (PSM) o bé aprofitats de la política (UM de Munar). Els Jutjats estan fent una feina de neteja que no han estat capaços de fer els integrants d'UM que tenien ideologia. Una renovació total o refundació és el que necessita aquest partit, passar uns anys sense tocar cadires, revestir-se d'ideologia, obrir les portes a nova gent. Tenen un substrat important a la part forana, ho han d'aprofitar. Meam si sabran prendre decisions de futur, deixant de banda el 2011, mirant més enllà. Arraconant la vella guàrdia Munarista. Si no és així, poden tancar el xiringuito. Cap a casa falta gent! (o la carretera de Valdemossa).
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris