algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

El PP comprà tres “llevaneus” per a l'autopista d'Eivissa per 1,4 milions

L'adquisició, que mai no arribà, s'inclogué en el contracte de concessió durant 23 anys de la via fins a l'aeroport. L'actual Govern l'ha anul·lada i exigeix a l'empresa els 96.436 euros que ja s'havien abonat

39056

Imatge d'arxiu d'una màquina "llevaneus"

Efe(Arxiu.)

Quantes vegades ha caigut neu a l'illa d'Eivissa amb tanta intensitat que interrompés el trànsit al nivell de la mar? En un exercici de màxima previsió, l'anterior Govern del PP inclogué en el contracte de la concessió per a la construcció i gestió de l'autopista de l'aeroport d'Eivissa l'adquisició de tres màquines "llevaneu" per un import que, en l'extinció del contracte, hauria suposat un total d'1.412.752 euros. El problema, a més, és que les màquines mai no arribaren. L'actual conseller d'Habitatge i Obres Públiques, Jaume Carbonero, revelà ahir en el Parlament els detalls d'aquesta compra arran de les crítiques del grup del PP pel fet que encara no s'hagin resolt els problemes de drenatge a l'esmentada autopista. Carbonero explicà que les màquines "llevaneu" no arribaren a mans de l'Administració i que el seu departament n'ha anul·lat ara l'adquisició.

A més, exigeix a l'empresa concessionària que li reemborsi els 96.436 euros que ja havia rebut per aquest concepte. En el contracte s'establia que el Govern abonaria 61.424 anuals durant els 23 anys de la concessió de l'autopista pel treball de les "llevaneus" durant tot aquest temps. La quantiat ja pagada correspon a un any i mig de concessió però, en aquest temps, ni les màquines eren a Eivissa ni, evidentment, tampoc foren necessàries.
El responsable d'Obres Públiques posà aquesta qüestió com un exemple de "la inflada" pressupostària que es produí en la construcció de grans infraestructures durant el Govern de Jaume Matas. Quant a la mateixa autopista d'Eivissa, afirmà que just per fer 6,7 quilòmetres s'hi gastaren uns 85 milions, "tot i que haurien p

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per san bernardo, fa mes de 11 anys
Cada societat té els polítics que es mereix.. No ho perdem mai de vista.
Valoració:1menosmas
Per X, fa mes de 11 anys
Com pot ser que a una notícia com aquesta només hi hagi 5 comentaris??? Com pot ser que a més siguin en clau humorística? Hem acceptat que ens robin, hem acceptat que no podem fer res contra els que controlen els doblers. No, no penseu que no espot fer res, si ells fan el que fan és perquè han vist que els ho permetem. Per tant demanem-nos: què estam fent malament???
Valoració:6menosmas
Per parasitat, fa mes de 11 anys
Quins collons!!!
Valoració:4menosmas
Per Pere Antoni, fa mes de 11 anys
Devia esser per la sal de ses Salines d'Eivissa...
Valoració:0menosmas
Per El comte Mal, fa mes de 11 anys
El que passa és que estan massa acostumats a la neu aquests del PP, però pel nas!
Valoració:18menosmas
Per Solleric, fa mes de 11 anys
El PP ho va fer molt bé, això segur que és per un informe "del primo" de Rajoy, aquell que diu que no hi ha canvi climàtic.
Que malpensats que sou, ara direu que això era un intent més de robatori d'aquesta genteta.
Jo per si un cas vaig a comprar un parell de tratjes polars per visitar Eivissa
(mode irònic apagat)
Valoració:11menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 11 anys
Això era un altra pelotasso pepero.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris