lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Bauzá s'envolta de batles i tomba tres exconsellers

Cabrer, Flaquer i Castillo deixen la directiva del PP, mentre que Francesc Fiol hi continua. Dels 22 membres de la nova direcció, vuit manen al seu poble

El nou president del Partit Popular balear, José Ramón Bauzá, presentà ahir horabaixa un comitè de direcció amb afany de renovació. En cauen tres exconsellers del Govern Matas: Joan Flaquer, Mabel Cabrer i Aina Castillo, tot i que s'hi manté Francesc Fiol, exconseller d'Educació i portaveu actual al Parlament, que s'encarregarà de les relacions amb els altres partits.

A banda, comptant-hi Bauzá, vuit dels nous membres de la direcció són batles. "De les 22 persones que formen part de la nova estructura, 17 tenen relació directa amb l'exercici municipalista", destacà ahir el president del PP.

Pere Rotger, batle d'Inca, és vicepresident executiu amb Antoni Pastor, batle de Manacor; Joan Simonet, batle d'Alaró, és adjunt a la presidència amb Joan Jaume Mulet, batle de Llucmajor, i Antoni Serra; Miquel Vidal, batle de Santanyí, és vicesecretari de relacions intermunicipals, un càrrec de nova creació; Toni Gómez, batle d'Escorca, és coordinador d'acció política, un altre càrrec nou; i Joan Rotger, batle de Selva, és vicepresident insular de Mallorca. Els altres vicepresidents insulars són Santiago Tadeo i Juan Cabrera, de Menorca; Miguel Jerez i Carmen Castro, d'Eivissa; José Alcaraz, de Formentera, i Mauricio Rovira, de Palma.

Per altre costat, Miquel Ramis és el nou vicesecretari general (secretari general de facto); Julio Martínez, portaveu del PP a Cort, és el secretari d'organització, i Carlos Simarro i Antoni Fuster són vicesecretaris de comunicació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris