nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Rosselló: “No he vist cap acta”

L'exgerent de S'Institut, que diu que fou nomenat vocal del consorci Palma Arena a proposta de Maria Antònia Munar, nega que signàs cap document

110970

Josep Lluis Rosselló en primer pla.

Teresa Ayuga

L'exgerent de S'Institut, Josep Lluís Rosselló, digué davant el jutge Castro que "no havia vist cap acta" en les reunions a les quals assistí com a vocal del consorci Palma Arena. Rosselló, imputat en la causa, afirmà que mai no s'exhibien documents en aquestes juntes, que ni veié cap informe tècnic, que ni signà cap document que tingués a veure amb el consorci. Afegí, a més, que sempre pensà que el seu paper era "testimonial" i que no tenia cap fons públic a disposició seva, "ni el Consell va fer cap aportació financera, ni va tenir cap paper executiu dins el consorci". Rosselló manifestà que fou nomenat vocal a proposta de la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar.

Es dóna la circumstància que era el PP qui controlava S'Institut, i no UM, que sí ho feia a la resta d'àrees de Govern. Rosselló anà com a vocal a tres reunions del consorci entre juny i octubre de 2006. Pel que fa al seu president, Rafel Duran, digué "que no hi exercí cap poder directiu. Eren els senyors Ballester i Moisés els que donaven compte de la marxa de l'obra i de decisions que feia la impressió que ells havien pres. La sensació era que "Ballester tenia un predomini, no ja orgànic, sinó fàctic".

Reunions de fets consumats

Rosselló discrepà amb l'exregidor d'Hisenda Pedro Àlvarez en indicar que en les trobades no hi havia "un tràmit d'aprovació ni per unanimitat, ni per majoria, ja que estaven davant fets consumats". Així mateix, digué que "els vocals hi eren convocats ‘via fax" i que es reunien al Consolat de Mar. Ahir també declararen com a testimonis l'exgerent del poliesportiu Prínceps d'Espanya i un comptable de l'agència Nimbus. Aquest darrer negà "que es fessin factures falses, però de vegades, per exigències de l'Administració, es fonien en una sola" i les anomenaven "falses", apuntà.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TONI, fa mes de 11 anys
Mallorquins i mallorquines, això ja és una vergonya, estic fart de veure gent que diu jo no he fet res, això ho feia un altre. BASTA JA!!

Son 52 milions d'euros per favor volem respostes!!

Matas, Mallorca no perdona!
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris