algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Bauzà confirma que el congrés regional del PP es farà l'any que ve

El president del PP a Balears ha remarcat que ara no és el moment de parlar de «candidats» sinó de treballar per enfortir el partit

El president del PP a Balears, José Ramón Bauzà, ha confirmat que el congrés regional de la formació es farà l'any que ve, perquè, segons ha explicat, els estatuts nacionals regeixen que en 2010 ha de definir-se el futur referent pel que fa a eleccions autonòmiques, insulars i locals. Tot i això, el nou líder dels populars illencs ha remarcat que ara no és el moment de parlar de «candidats» sinó de treballar per enfortir el partit.

Així ho ha indicat Bauzà durant la presentació de la nova Executiva insular de Mallorca, en acte en el qual també hi va participar el president insular de Mallorca, Joan Rotger, i en què van estar presents els integrants que formen part de la cúpula del PP de l'illa. Bauzà qui ha descartat un altre cop que sigui el moment oportú de plantejar-se un procés congressual de caràcter extraordinari - tal com han apuntat algunes veus en el si del PP-, ha remarcat que no acceptarà que s'utilitzi la paraula congrés «per anteposar criteris personals i que afecten noms i cognoms en lloc de pensar en la responsabilitat del partit».

Amb tot, Bauzà ha apuntat que ell mateix va a «exigir» que s'anteposin els criteris de partit i dels afiliats per sobre de «pensar en un mateix», de manera que ara, ha insistit, «és el moment del PP, de treballar i d'exemplificar el que realment la gent ens demana, que és unió, cohesió, criteri comú i guanyar les pròximes eleccions». «Avui no es busquen candidats, tot i que algun es vulgui posicionar com a candidat, avui es busca gent compromesa amb el partit», ha remarcat sobre aquesta qüestió.

D'altra banda, Bauzà ha assenyalat que està ultimant el que serà el nou comitè de direcció de la formació, equip del qual, format per 21 membres, es donarà a conèixer la setmana que ve, tal com ell mateix ha sostingut. «Sé que aquest assumpte crea una màxima expectació i els inquieta, però només els puc dir que estem treballant per a això i que la setmana que ve ho coneixeran, assegurança».

MISSATGE D'UNITAT

Sobre els integrants de la nova Junta insular de Mallorca, Bauzà ha destacat que «són persones que estan donant un pas endavant en funció d'una responsabilitat que el partit els reclama, en funció que els criteris personals es quedin de banda amb tal d'incorporar-se a un treball superior, amb tal créixer a nivell de Partit Popular».

Bauzà ha assenyalat que, en aquesta nova etapa, el PP està «creixent» perquè està «més cohesionat i perquè creu en criteris que superen les condicions personals» i alhora va aclarir que la incorporació d'aquestes persones a la Junta de Mallorca «no és fruit de tan sols una setmana, sinó d'un treball de mesos» en què s'ha aconseguit, «que avui el PP estigui més unit que mai, perquè les ambicions i les designacions personals s'han deixat de banda».

Per la seva banda, el president insular ha destacat la «capacitat i competència demostrada en gestió municipal i en compromís amb el servei públic» de les persones que s'incorporen als òrgans directius de la Junta insular de Mallorca, en un dia en el qual, ha dit, «els que formem part del PP ens sentim més compromesos perquè el PP surti més enfortit».

Finalment, va llançar un missatge als Juntes locals de Mallorca, als afiliats, i a les persones «que tenen la confiança que el camí que hem començat ens situarà amb un partit fort i unit, per poder afrontar l'actual situació econòmica».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris