algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Quiñonero denuncia 4 pics Calvo a Fiscalia

Al·lega que la batlessa no executa els decrets per tancar la mesquita

38996

L'Associació de Veïns Orson Wells de Son Gotleu ha interposat quatre denúncies contra l'Ajuntament de Palma.

A. SEPULVEDA

L'Associació de Veïns Orson Wells de Son Gotleu ha interposat quatre denúncies a la Fiscalia Superior de Balears contra l'Ajuntament de Palma per incomplir les pròpies ordenances municipals. La darrera baralla multitudinària de dia 20 d'agost que enfrontà la comunitat gitana amb la nigeriana al barri ha estat la gota que ha fet vessar el tassó. L'entitat presentà les denúncies el 10 de setembre al tinent fiscal de les Balears, Ladislao Roig, que va donar un termini de sis mesos per resoldre els casos. La primera denúncia és per la mesquita del carrer Regal número 99. En l'expedient presentat davant la Fiscalia s'al·lega que el centre "no té sortides d'emergència" ni insonorització, la qual cosa provoca que les pregàries de les 04.00 i 05.00 hores de la matinada causin molèsties als veïns. El centre religiós té un decret de tancament de dia 25 de febrer de 2009 i encara funciona.

La segona demanda és pel locutori del carrer Indalecio Prieto, 32 baixos. Aquesta activitat també té un decret de tancament de dia 19 de maig. Segons la normativa, la distància mínima entre dos locutoris ha de ser de cent metres, però just darrere n'hi ha un altre, situat a l'edifici número 8 del passatge Picos de la Veleta. Així mateix, la tercera denúncia va dirigida contra el locutori del carrer Tomàs Rul·lan, 66, perquè "no té llicència d'activitat i funciona des del març de 2006". Finalment, la quarta és contra el bar Peñarbas del carrer Regal 82. Sobre aquest establiment recauen queixes de veïns per renous a les nits. "La batlessa no ha executat cap decret. És un tracte discriminatori a favor de la immigració", es queixà Quiñoneros.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estudiantet, fa mes de 11 anys
A X.

Se pot fer un grup de news, de Google.
O també exposar a un news ja formad com soc.culture.catalan.


La gent no sol ni sab usar els news. Lo millor ès formar el grup dins Google, i per la opinion del lector de aquest diari dir-li que si vol una ampliation vagi a Google donant-li las referentias per trobar-lo per exemple el grup dins Google podria ser "xafarderies.municipals.mallorca" i "quiñonero".

El inconvenient hi ha de haver qualcú que mantengui el grup de news.
Valoració:1menosmas
Per Mallorquí discriminat, fa mes de 11 anys
Comerços i activitats il·legals que reben un tracte de favor.
Com és possible que encara no hagin dit a les tendes de xinos que no poden tenir obert totes les hores del dia durant 7 dies a la setmana?
Si això ho fes un pobre mallorquinet, ja faria temps que l´haurien empaperat!
Tendes, locutoris, mesquites... fins quan?
Valoració:4menosmas
Per pepe, fa mes de 11 anys
Quiñonero fou un dels primers regidors del PSOE a l'ajuntament de Palma. Es el prototip del millons de persones seduïdes i enganades pel PSOE durant la transcisió; es pensaven que el PSOE era socialista i obrer...trenta anys després Quiñonero veu la realitat. Jo li vull dir que ell contribuir a aquesta nefasta realitat d'avui...TONTOS UTILES!
Valoració:8menosmas
Per VUITpercent, fa mes de 11 anys
Aquest home té tota la raó, no es pot permetre que no s'hagi executat el decret, perquè enguany han pujat la contribució quasi un 8% i s'han quedat tan tranquils, i ho han fet per decret. Amb un IPC negatiu una pujada del VUIT percent. Hi ha decrets i decrets.
Valoració:8menosmas
Per Pep, fa mes de 11 anys
Això és perquè en Cursach encara no ha posat bars per allà,, sinó ja veuríeu com ho tancarien tot...
Valoració:0menosmas
Per X, fa mes de 11 anys
Per què son tan ineficaços??

A vegades pens que necessaitaríem un lloc físic dins Palma o la web on denunciar aquest tipus de coses de manera que tothom les pogués conèixer. Tal volta si saben que esteim enterats de tot es dediquen a fer feina perquè per jo és evident que pensen que com que n osabem res no fa falta córrer ni moure's...
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris