nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Classes al pati, al carrer o enmig d'obres

A Alcúdia i a Binissalem els alumnes aniran a escola dins aules prefabricades mentre esperen que s'enllesteixin els nous centres

Encara que a la comarca d'Inca va regnar la tranquil·litat en l'inici de curs, els alumnes del nou institut Port d'Alcúdia van començar les classes en aules prefabricades, perquè les obres de construcció del nou centre encara no estan acabades.

Un total de 140 alumnes de primer i segon d'ESO rebran les lliçons a les aules modulars fins a final de desembre, data en la qual és previst que el nou institut entri en funcionament. Tot i que els estudiants han hagut de començar l'any escolar en instal·lacions prefabricades, els pares dels joves de l'institut mostraren ahir la seva gratitud a la Conselleria d'Educació, perquè "les aules responen als criteris exigits pels pares i per l'equip docent per poder impartir-hi l'ensenyament d'ESO amb un mínim de qualitat educativa mentre s'enllesteix el nou institut", segons paraules del secretari de l'Associació de mares i pares del nou institut, Andrés Gil.

Obres

En el municipi de Binissalem, també regnen les aules prefabricades. Un total de deu mòduls ocupen el pati, l'entrada i el carrer de darrere del centre escolar Nostra Senyora de Robines per donar cabuda als alumnes que esperen el final de les obres del nou col·legi, a final d'enguany.

A pobles com Sineu, Can Picafort i Mancor, entre d'altres, hi ha estudiants que per anar a classe no hauran d'entrar dins l'edifici principal, ja que les aules estan ubicades al pati per manca d'espai.

Pel que fa als centres Miquel Duran i Saurina i Ponent d'Inca, la tranquil·litat va ser màxima, igual que al col·legi Sa Graduada de sa Pobla. En el primer centre, que enguany compleix el segon aniversari, el director, Pere Mulet, va destacar la normalitat en l'inici de curs, encara que han passat de 40 alumnes el primer dia de classe l'any passat a un total de 240. Així mateix, Mulet va destacar que "dels sis mestres que hi havia el curs passat, enguany en tenim 24, que han estat molt ben coordinats per començar l'any escolar".

A l'institut Berenguer d'Anoia, també d'Inca, els alumnes van assistir a classe fins a les dotze del migdia i la tranquil·litat va ser la tònica predominant durant tota la jornada, igual que a l'institut de Sineu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris