algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Tornen les retencions matinals

El primer dia de classe es topà de front amb les obres de Ciutat i els embossos “normals” i “puntuals” de primera hora, coincidint amb l'entrada dels alumnes a l'aula

El primer dia de classes a Palma es va topar de front amb les obres que hi ha esteses per tota la ciutat. Els embossos de cotxes es varen registrar en l'hora punta de l'inici de l'escola sense cap incident i amb aparent normalitat, segons destacà el regidor d'Infraestructures, Antonio Donate.

La zona més afectada va ser l'entorn de la zona de Son Rapinya, on curiosament no hi ha obres, però que es tracta d'una àrea que pels seus accessos sempre hi ha "problemes" de trànsit en horari de sortides i entrades als col·legis. A banda, també es produïren certes retencions a la zona d'Avingudes i en els carrers on s'estan duent a terme les actuacions. Amb tot, des de primera hora, 165 efectius de la Policia Local tractaven d'alleugerir el pas i donar prioritat a la via amb retencions.

A més, els voltants del carrer Blanquerna, 31 de Desembre, la zona de l'Eixample com Balmes, plaça Abu Yaya i Francesc Suau van patir petites retencions, però en la major part del dia "el trànsit hi va ser molt fluït", segons remarcà el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Donaire. Aquests embossos es registraren a primera hora del matí, en el moment d'entrada als centres educatius, i el trànsit dens es va estendre per gairebé tota la ciutat. La resta del dia va tornar a la tranquil·litat, encara que s'espera que durant les pròximes setmanes hi torni a haver problemes a primera hora. Des de l'àrea de Seguretat, assenyalen que aquests embossos són puntuals i habituals en els inicis del curs escolar, ja que els autobusos generen un increment del trànsit i molts pares opten en aquests primers dies per dur amb cotxe els seus fills, deixant-los en doble fila en moltes ocasions. Hi ha punts de concentració de col·legis on solen confluir dos o més autobusos alhora, fet que provoca moments de retencions per als vehicles. El Consistori recomana l'ús del transport públic i circular per vies secundàries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris