algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

No apujaran imposts

El Govern descarta augmentar la pressió fiscal el 2010 i admet que negocia amb Madrid per dur els doblers del tren d'Alcúdia a l'electrificació de la xarxa

"Podríem dir que sí, que està descartada la pujada d'imposts" per al 2010. Així ho assegurà ahir la portaveu del Govern, Joana Barceló, qui també deixà clar que encara no s'han tancat les trobades per elaborar els pressuposts de l'any que ve.

Acabada la reunió del Consell de Govern, la portaveu reconegué, a més, que l'Executiu debat amb Madrid per modificar les inversions del conveni ferroviari, després de l'acord del Pacte per ajornar el tren a Alcúdia, que no es faria aquesta legislatura, i derivar la inversió prevista a la compra d'unitats, a l'electrificació de tota la xarxa i a la construcció d'un bulevard al tren tram de Manacor.

El president Antich i el conseller de Mobilitat, Biel Vicens, ja ho negociaren amb Madrid la setmana passada i, en principi, no hi hauria inconvenient. El problema, però, seria UM de Manacor, que no acaba de posicionar-se a favor del tren tram, la qual cosa impediria que Antich fes oficial l'acord sobre el tren, tal com li reclama UM per no haver de votar diferent de la resta de socis una moció del PP que dimarts es debatrà al Parlament. La portaveu de l'Executiu reconegué ahir que l'acord "no està tancat", però "estaria bé que s'enllestís abans de dimarts".

Pel que fa als compromisos de Govern, l'Executiu aprovà ahir un nou decret que regula les sales de joc, després de la sentència que anul·lava part de l'anterior decret. Entre d'altres, a partir d'ara, s'autoritzen les targetes de magnètiques com a mitjà de pagament. Per altra banda, també s'aprovà la subvenció de 350.000 euros per restaurar l'església de Sant Nicolau de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris