algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

La Policia troba la pista de dos etarres a Cala Bona

La parella d'alliberats de l'organització armada passà uns dies en un hotel com dos turistes qualssevol. Se n'ha confirmat la presència a la zona costanera de Son Servera amb posterioritat a l'atemptat mortal de Palmanova i abans de les quatre detonacions que tingueren lloc a Palma el diumenge 9 d'agost

110302

La parella de terroristes s'ha confirmat que llogà unes bicicletes en un establiment de la zona.

Joan Sitges(Joan Sitges)

La Policia ha identificat a Cala Bona (Son Servera) dos dels etarres que presumptament participaren en l'atemptat mortal de Calvià contra dos guàrdies civils. La Policia sospita que ambdós terroristes també varen estar implicats en les quatre bombes que l'organització armada va fer esclatar a Palma nou dies després. Les forces de seguretat han comprovat que la parella va ser a Cala Bona entre el divendres 30 de juliol -dia de l'atemptat mortal- i el diumenge 9 d'agost -quan esclataren les quatre bombes-. dBalears ha pogut saber que la Policia ha comprovat que els dos terroristes lliuraren una identificació falsa i que llogaren unes bicicletes per passejar per la zona.
Segons reconegueren els responsables d'aquest negoci de Cala Bona, agents de la Policia vestits de paisà els demanaren la setmana passada el registre del lloguer d'uns dies concrets de principi d'agost, el període entre els atemptats. Després de repassar la llista, no pogueren identificar la parella pels seus noms. Aleshores, els agents mostraren diferents fotografies als responsables de l'establiment i els dos terroristes foren identificats.

Ambdós donaren com a lloc d'allotjament l'hotel Cónsul. Tot i així, des de la direcció de l'establiment negaren que la Policia hi hagués acudit per cercar-hi proves. Allò que sí que es corroborà des de l'hotel és que durant diversos dies la Policia mostrà diferents imatges a algunes persones dels voltants per intentar identificar la parella, tot i que sense èxit. Els propietaris del local que lloga bicicletes quedaren sorpresos per la visita dels agents, tot i que, segons el seu parer, ja tenien constància de la informació que els demanaven i senzillament volien contrastar-la.
El Ministeri de l'Interior, poc després del primer atemptat, distribuí la fotografia dels sis terrorristes més cercats. dBalears ha pogut saber que els dos membres de l'organització armada detectats a Cala Bona no són cap d'aquests sis, però que es tracta de dos joves -un home i una dona- que no serien "legals", sinó "alliberats", és a dir, "fitxats" per la Policia.

Els investigadors no ho han tingut gens fàcil. Han seguit més de 300 pistes diferents, que situaven quasi sempre una parella de terroristes en distints indrets de Mallorca. Des que el Ministeri d'Interior va fer públiques les fotografies dels sis etarres, les telefonades es multiplicaren. Situaven els terroristes en un pis de s'Arracó, en un conegut bar de carretera de la zona de Llucmajor, a Bunyola, a Esporles... Els dos terroristes se n'anaren d'allà i la Policia encara no ha pogut comprovar si aconseguiren abandonar l'Illa o continuen amagats en algun indret per ventura ja no vacacional.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 11 anys
Estan de vacances si no els parles amb mallorqui, en aquest cas es possen a fer feina i et donen una palliça... i mentres el etarres sen riuen d'ells i passegen en bicicleta
Valoració:3menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 11 anys
Els GC i la policia estatal estan aquí de vacances, però tot l'any. Ens dieun "los tomeus" i passen de la nostra seguretat, només els va bé cobrar el plus d'insularitat i anar de gorra pels bars.
Fa segles que no tenim cap policia per aquí, tret de la local.
Valoració:1menosmas
Per Quants de setciències!, fa mes de 11 anys
qualsevol
[1295; de qual, se i vol]

[ pl qualssevol ]1 adj i pron Una d'entre diferents persones o coses, sigui la que sigui, no importa quina. Pots venir qualsevol dia: sempre som a casa.
2 adj No selecte, d'escassa importància, vulgar.
3 m i f Persona poc digna, moralment o socialment. Un qualsevol.
4 i qualssevol [ en una enumeració ] I tots altres, i la resta, etc.
Valoració:4menosmas
Per makinet, fa mes de 11 anys
Quina rialla... Quines forces de seguretat africanes. Tota la polícia espaÑola de Mallorca, els reforços dels borbons, els "secretas"del mes d'agost, els civils per tot arreu, els anterroristes del CNP a l'illa (on en teoria no hi ha escapatòria) i van i fiquen 1 petardot al cotxe de 2 civils novells i 4 petardos més a bars-restaurats de Ciutat!!! Després agafen 1 al·lot d'aquí i li claven una pallissa per parlar català. Vaja quina lluita contra ETA. Aquest analfabets del català tenen menys rendiment que tots els municipals de Burkina-Fasso plegats...
Valoració:56menosmas
Per Ote, fa mes de 11 anys
Els darrers dies m'han aturat dues vegades per controls policials, en llocs completament diferents, i de sobte. Estàn cercant per tot arreu i amb les fotos no volien donar qualssevol pistes.Valoració:3menosmas
Per Antoni Llull Martí, fa mes de 11 anys
Com pot dir això Jonatan després dels èxits que suposen la recent detenció d'etarras i localització de devers una dotzena de "zulos" amb explosius? Els guàrdia civils i els policies no tan sols troben pistes sinó que les segueixen i sovint acaben en la detenció dels delinqüents. És clar que de vegades, alguns dels individus que hi pertanyen fan coses reprovables, però allò que és seu, com a cos que vetla per a la seguretat pública, donar-los-ho.
Valoració:6menosmas
Per Vius!, fa mes de 11 anys
En aquest cas (no en d'altres) el dBalears ha guanyat la pugna. Pels descreguts aquí baix ho teniu.

http://ec.grec.net/lexicx.jsp?GECART=0112060
Valoració:4menosmas
Per jonatan, fa mes de 11 anys
Sempre troben pistes! pero res mes.No sera propaganda? com sempre ens hem de creure moltes coses que surten per la tele que no son reals.
Valoració:-3menosmas
Per rudi, fa mes de 11 anys
ajjajajajjaja qualssssssevol dóna lliçons de català aquí jajajja 4, per favor...
Valoració:0menosmas
Per Ote, fa mes de 11 anys
qualsevol Pl qualsevol
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris