muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Galmés preveu iniciar el curs i Leciñena diu que té l'agenda plena

Les conselleres que surten a les travesses d'una remodelació del Govern afirmen estar “tranquil·les”

Les dues conselleres socialistes que apareixen en les travesses d'una hipotètica remodelació del Govern: la titular d'Educació Bàrbara Galmés i la d'Interior, Maria Àngels Leciñena, volgueren transmetre ahir una imatge de tranquil·litat i avançaren que tenen previst complir una agenda plena d'actes durant els propers dies. En una pausa de les jornades parlamentàries organitzades pels socialistes, ambdues es deixaren veure pels passadissos de la remodelada seu del PSIB. Galmés afirmà que preveia ser consellera en l'inici del curs escolar, que comença divendres. Per altra banda, Leciñena avançà que tenia l'agenda plena per a les dues properes setmanes.

Ambdues reconegueren que no havien parlat del seu hipotètic relleu amb el president Antich, amb qui sí havien comentat qüestions referents als pressuposts de les seves àrees per a l'any que ve. Tant una com l'altra insistiren que Antich no els havia de confirmar en el càrrec perquè el president no ha de desmentir rumors i reiteraren que tampoc no els havia de tranquil·litzar perquè no estaven intranquil·les. De fet, això fou el que digué públicament la secretària d'organització dels socialistes quan va comparèixer. "No tenen motiu per estar nervioses", sentencià Rosamaria Alberdi. Tant ella com el portaveu dels socialistes al Parlament, Antoni Diéguez, insistiren a dir que el president del Govern i secretari general del PSIB, Francesc Antich, no havia comentat "absolutament res d'una remodelació del Govern" durant les jornades parlamentàries, però deixaren clar que té les mans lliures per fer-la. En canvi, confirmaren que el president plantejà la necessitat de redimensionar el sector públic de l'Administració a curt i a mitjan termini.

El PP veu una crisi

A tot això, el PP balear augurà ahir una nova crisi del Pacte per la possibilitat que Antich arribi a reduir el nombre de conselleries. Segons el seu portaveu, Carlos Simarro, els socis del PSOE no admetran que els retallin les quotes de poder encara que això vagi en contra dels interessos dels ciutadans en temps de crisi perquè prioritzaran els de partit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Herta Franquel, fa mes de 11 anys
Dimarts aniran a posar sa primera padra de s´iNstitut de son Fangos a Manacor. El seu discurs serà :" Pessaba per aquí enant a Artàààà i enssem aturat a possààààr aquesta primera pedra." Després aniran a dinar an es Molí den Sopa a sa zona VIP. Molt digne tot d´una delegada d´educació de sa provincia de Baleares.
Valoració:1menosmas
Per Marta, fa mes de 11 anys
És patètic com funciona aquesta conselleria, tant educació com cultura... i no parlem del desastre de com han tractat al conservatori.
Persones en cap sensibilitat no poden estar al càrrec d'aquesta conselleria... Se n'ha d'anar ella... però no tota sola! Els directors generals (exceptuant na TOUS) no tenen agafada, en especial en senyor MEstre, que a part de la seva demostrable incompetència, és un mal educat.
Valoració:1menosmas
Per Oriol, fa mes de 11 anys
Hora és que deixi el càrrec la pitjor consellera d'educació des que tenim autonomia. Una política de progrés necessita una remodelació urgent d'aquesta conselleria.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris