algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Thomàs: “La sentència avala la llicència d'obres”

El conseller de Salut i Consum valora de manera positiva l'acte que denega la petició de suspensió del permís

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma dictà un acte, tal com avançà dBalears, que denega la petició de suspensió cautelar de la llicència de Son Espases, que sol·licità la Congregació de missioners del Sagrats Cors, titulars del monestir de la Real. El conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, es mostrava satisfet per la sentència. "La Conselleria sempre ha demostrat el màxim respecte per les decisions judicials, bé sigui quan han estat desfavorables com quan sí ho han estat, com ara. La sentència avala la llicència d'obres que fou concedida per l'Ajuntament de Palma per iniciar les tasques de construcció del nou hospital de referència de Son Espases", explica.

El magistrat valora en l'acte el fet que les obres es troben en un estat molt avançat i explica que amb legitimitat d'allò que reclamen els demandants també s'ha de tenir en compte "l'interès dels particulars que han d'executar l'obra". Thomàs, en aquest sentit, recorda que el centre neix fruit de la demanda. "Sempre hem defensat la necessitat imperiosa que tenen les Illes de disposar d'un hospital de referència d'acord amb els requeriments dels nous avanços mèdics i tecnològics, i que beneficiarà tant als ciutadans i ciutadanes com els professionals que hi fan feina. Des del començament, la Conselleria ha treballat per fer que el nou hospital sigui una realitat tan aviat com sigui possible", digué el conseller.

L'acte del Jutjat permet continuar amb les obres, que ja arriben al tram final. Thomàs confia que es puguin complir els terminis i que Son Espases sigui una realitat a final de l'any que ve. "L'objectiu és obrir a partir de l'octubre del 2010 i que es compleixin d'aquesta manera el marge de temps previst", digué el conseller. L'acte del Jutjat Contenciós no té res a veure amb la modificació puntual del Pla General Ordenació Urbana de Palma. En aquest sentit, hi ha una sentència del Tribunal Suprem que ordena la suspensió cautelar del PGOU. Així mateix, el Suprem desestimà la sol·licitud de nul·litat que el Govern de les Illes Balears i l'Ib-salut havien presentat contra la sentència d'aquest tribunal que ordenava la suspensió cautrelar del PGOU. En tot cas, com se sap, les obres han continuat i la sentència definitiva pot arribar quan les obres ja hagin finalitzat i l'hospital estigui llest del tot.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepa, fa mes de 11 anys
Tanto monta, monta tanto. PP i Pacte són el mateix, un càncer per ales Illes Balears.
Valoració:4menosmas
Per ja, fa mes de 11 anys
Sense comentaris, bé, no em puc estar de dir el que més s'acosta a la veritat; No teniu vergonya, mentiders.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris