algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Grip A, moltes obres i exàmens de setembre

Prop de 14.500 docents tornaren ahir a la feina, mentre que els alumnes inicien les classes divendres de la setmana que ve, dia 11

Els prop de 14.500 docents de les Illes Balears tornaren ahir a la feina per preparar un curs que, sense dubte, començarà dia 11 marcat per la grip A. De fet, la pandèmia, la vacunació i el seu possible desenvolupament al llarg del curs fou un dels principals temes de conversa entre els mestres i professors.

Durant els primers dies, els docents coneixeran les instruccions i com hauran de comportar-se davant la malaltia, una vegada que retornin els alumnes. Però, a més a més, aprofitaran aquests deu dies per preparar el curs des del punt de vista organitzatiu i pedagògic.

Un altre tema de conversa fou el de les nombroses obres que dificulten aquests dies la circulació per Palma.

Ahir fou també un dia ben especial per a tots aquells estudiants de Secundària que s'havien d'enfrontar als exàmens de setembre per recuperar les matèries suspeses el curs escolar passat. Enguany, només hi podien concórrer aquells que havien suspès un màxim de quatre assignatures.

La conseqüència més evident és que ahir les aules de molts centres eren molt més buides que altres anys. El director de l'IES Ramon Llull, Emili Gené, declarà que "si l'any passat teníem 60 o 80 alumnes examinant-se, avui en tenim uns 25".

Gené reconegué que molts directors de centres de Secundària no entenen la conveniència d'aquesta mesura, que obliga a repetir curs als estudiants amb més de cinc suspensos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris