nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

Dirigents d'UM es plantegen rellevar Nadal si hi ha remodelació del Govern

L'executiva del partit no ha tractat la qüestió de manera oficial i el conseller diu que està “absolutament tranquil”

Part de la direcció d'Unió Mallorquina (UM) s'estaria plantejant rellevar Miquel Nadal com a conseller de Turisme del Govern en cas que el president, Francesc Antich, dugués a terme una hipotètica remodelació de l'Executiu, com s'ha especulat.

Segons informà ahir IB3 Ràdio, la majoria de la nova executiva d'UM estaria disposada a aprofitar una remodelació del Govern per substituir el que fins fa poc era el seu president. Amb tot, fonts de la direcció del partit negaren ahir que aquesta qüestió s'hagués tractat en cap executiva i també que s'hagués pres cap decisió en aquest sentit.

Si es materialitzàs el relleu, el substitut de Nadal seria el tercer conseller de Turisme de la legislatura perquè l'expresident d'UM substituí fa un any el primer titular d'aquesta Conselleria, Francesc Buils, després d'una forta crisi interna.

Al marge d'això, allò cert és que el distanciament de Miquel Nadal respecte a l'actual direcció es va posar de manifest en el darrer congrés del partit del passat juliol, quan s'acordaren decisions que anaven en contra dels seus interessos i ell i el seu entorn optaren per no implicar-se en cap dels àrgans de direcció del partit.

Ahir mateix, el conseller de Turisme, Miquel Nadal, afirmà que se sent "absolutament tranquil" davant una possible fusió de la Conselleria de Turisme amb un altre departament i afirmà que el president del Govern, Francesc Antich, no ha parlat amb ell d'aquest tema. El responsable de Turisme reconegué que Balears es troba en una "situació difícil" per la crisi econòmica, que provoca una forta davallada en els ingressos públics, i hi afegí que, precisament per aquesta raó, s'haurà de fer un "esforç de contenció" en els pressuposts autonòmics del pròxim exercici i s'haurà de retallar "despesa supèrflua" dels diversos departaments de la Comunitat Autònoma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sancho, fa mes de 11 anys
BAYÓ FUERA DE MALLORCA

Per poc manacorí que fossis sabries que els de Ca'n BAIÓ són mallorquins de socarrel i el que manava l'expedició republicana era el Capità BAYO.
Au, ja pots fer festa amb "Delapierre" (amb la teva cultura i el teu paladar enrajolat et semblarà francès) Pots convidar als teus "camaradas" de S'Agrícola, a veure si agafau una cagarel·la i anau a parar al vostre Son Coletes estimat.
Valoració:2menosmas
Per jumanji, fa mes de 11 anys
vergonya sa corrupció a um: cj com pots ser tan vívora i vendra s'imatge d'una persona preocupada pels ciutadans: se te veu es plumero per tots es caires. ah! no oblidis que els teus vots mai superaran els del pp; per això estas on estàs per interés particular del psoeeeee,
sa gent ja va coneguent es teu obscur interior....
Valoració:2menosmas
Per antimonium, fa mes de 11 anys
I primer no el deixaren ser batlle de Palma...
Valoració:8menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 11 anys
Pobre home!! en lo estufat que es! Primer el lleven de President d es Partit i ara el volen llevar de Conseller.Tanta sort que encare li queda s escó de regidor s l Ajuntament de Palma.
Valoració:6menosmas
Per El comte Mal, fa mes de 11 anys
Que treguin aquest càncer ja, i que se'n vagi al PP que és on li toca ser. S'acabaran les amenaces.
Valoració:13menosmas
Per Uemero, fa mes de 11 anys
La imatge d'aquest i d'altres personatges ha destrossat el partit. A Esports i Joventut fan molt bona feina, gent jove i molt capaç, no dinosaures del cretàcic!
Valoració:10menosmas
Per Muerto el perro ..., fa mes de 11 anys
UM quina vergonya. Lluite pel poder i als ciutadans que els en bombin. Aquest partit es necesàri pero la gent que el forment no son dignes de esta en politique.!!!
Valoració:9menosmas
Per no sóc corrector, fa mes de 11 anys
"Se sent" crec que és preferible, però les dues formes són correctes-
Valoració:5menosmas
Per lorena, fa mes de 11 anys
no seria "se sent"???
Valoració:6menosmas
Per Bep, fa mes de 11 anys
Criatura!!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris