nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els hotelers amenacen i el Govern els ofereix diàleg

L'Executiu “confia en l'acord” després de les dures crítiques de la Federació al projecte de tramvia a la Platja de Palma

El Govern opta per llevar ferro a les dures crítiques llançades dimarts passat per la Federació Hotelera de la Platja de Palma contra el traçat del tramvia a la zona turística i, també, les primeres directrius del Consorci per a la reforma integral d'aquest nucli. Davant l'amenaça de batalla, l'Executiu ofereix diàleg.

"Confiam en l'acord amb els hotelers", digué ahir sobre aquesta qüestió la portaveu del Govern, Joana Barceló, que subratllà que el mateix dia que els hotelers llançaren les crítiques "es fixaren unes reunions periòdiques fins per desembre -data prevista per presentar el pla director definitiu- amb l'objectiu que hi hagi una permanent col·laboració entre el Consorci i la Federació Hotelera". "Hi ha una voluntat de diàleg perquè tots perseguim el mateix, que és convertir la Platja de Palma en un lloc d'excel·lència", continuà Barceló, obviant el fons de les crítiques dels hotelers, i assegurà que "totes les actuacions del Consorci en qüestions claus com el tramvia, la reducció de places i els esponjaments, es parlaran amb els afectats".

Pel que fa al transport públic, el pas del tramvia per un tram de la primera línia de la Platja de Palma, del qual es queixen els hotelers, està inclòs en una segona fase del projecte que ara és en tramitació i, per tant, encara se n'ha de decidir el traçat definitiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris